Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson esetleg robogó?

Santiego007 kérdése:

Simson esetleg robogó?

Figyelt kérdés
Városi közlekedésre kellene,csak nem tudom eldönteni,hogy robogót vagy valami szépen felújított simsont vegyek. Tetszenek a robogók is meg a simsonok is csak az a baj,hogy túlságosan nem értek a simsonokhoz.
2009. jún. 10. 19:42
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Ne az a 10 eves diok pedig olyan gazdanal voltak. Nekem egy piaggio 125os robogom van de nagyon jol megy es a motraval szerintem nincs problema. Szoval az a tulajdonostol fugg hogy milyen allapotba van/lesz.
2011. aug. 30. 15:57
 42/51 anonim ***** válasza:

ma 15:57

Na de ez a Simsonra is igaz.

Az én Simsonomat még apám vette magának, és tőle kaptam meg én később, tökéletes állapotban.

Na az ilyen Simson az kincs. Az ilyen leamortizált, 10. tulajnál lévő Simsonokról nekem is megvan a véleményem...

2011. aug. 30. 20:34
 43/51 anonim ***** válasza:
Ertem :)
2011. aug. 30. 20:48
 44/51 anonim ***** válasza:

A simson motor, a robogó meg egy benzinmotoros roller!

Rengeteg robogóval mentem 50-500 ig, de az hogy nem kell váltanod, és a hülye üléspozíció teljesen elrontja a motorozás élményét. Valakinek ez jön be, valakinek meg a motorok. Az 50 köbcentis 2t robogók lehet hogy legyorsulnak egy 50 es gyári simsont, de soha nem lesz meg nekik a motorozás igazi élménye.

2012. márc. 18. 11:45
 45/51 anonim ***** válasza:

Istenem de elegem van már ezekből büdös parasztokból akik azt vallják hogy "jaj csak az enyém a jó a többieké szar" stb.

Ilyen gyagyás, dedós, embereknek még biciklit se adnék a seggük alá nem hogy motort.

Komolyan mondom röhejesek vagytok.

Egy két istenes pofon után megtanulnátok tisztességesen viselkedni.

Májerkedő hülyegyerekek...

2012. ápr. 17. 01:18
 46/51 anonim ***** válasza:
drága nagy arcú takonypóc robogósok titeket mi nagy motorosok semmibe nem nézünk le tolunk az utakról nem is intünk simsonosoknak pedig igen őket nem bántjuk .... 15 éve motorozok simsonnal kezdtem azóta volt minden ami szoci motor mert mi nagy motorosok simsontól számítjuk a motort most pedig egy Suzuki Gsx-r rr k7 1000 rel tolom és miatatok kávé daralósok miatt utálnak minket motorosokat mert 1 lámpánál beragadtok a robogóval lábbal lökitek el hogy elinduljon a simson nál csak rá csúsztatod a kuplungot és szépen kihúz 1be 2 nem tudtok közlekedni 3 simsont ki lehet venni álló helyzetbe 1 be kerékre ... simsonnal nem ragadsz be a lámpánál meg ha egy robogó annyit el megy mint egy simson akkor le a kalappal de nem fog el menni mert szar kínaiak..szóval lehet be kussolni a simsonról mert csókolomot lehet neki köszönni
2012. jún. 12. 01:33
 47/51 anonim ***** válasza:

Utolsó te jó nagy lúzer lehetsz mert aki veri a mellét hogy nagy motoros, általában

hitvány kis csíra. Ezért hangoztatod te is mert mindenki lenéz téged.

F*szt van neked Suzuki Gsx-r rr k7 1000 szerintem még simsonod sincs.

Jut eszembe én a simsont egész eddig talicskának néztem.

Mikor látok egyet nem bírom ki hogy ne röhögjek annyira silány szánalmas és gagyi.

Itt kezdődik az 50-es motor ti pattogó kis nyomorékok:

[link]

Ez kb. egyidős a simsonnal és már vízhűtéses.

A ti kis simsonotokat vagy mi a sz*r az lazán kenterbeveri.

És most pedig mindenki bekaphatja XD

2012. júl. 4. 05:05
 48/51 anonim válasza:
én a Simsonál jobb motort nem ismerek nagyon egy precíz gép eg baj van vele ami nem baj csak ha csóró vagy a kor igen kicsit sokat eszik mert 2 ütemű és a 2 üteműek kicsit többet esznek , én a simsont javaslom de ha úgy döntesz hogy robogót veszel a kor abol csak 4 üteműt vegyél elején te lehet hogy lom ha a zsír újat veszel de ha kiveszik a fojtást a kor jó lesz de ha használtat is veszel amik általában már szét vannak hajtva de a négyütemű keveset eszik és nyomatékosba de kicsit6 lomhább is nem gyorsul úgy mint egy 2 ütemű de keveset eszik én tapasztalatból tudom én 200 km el megyek egy tankkal , igaz a simsonomta többet használom mer jobban szeretem és nincs az a pénz vagy egy robogó amire el cserélném .
2013. aug. 7. 20:12
 49/51 anonim válasza:
Robogó mert az jobb mint egy szaros simó. Többet tud erősebb fiatalos a simó eszik 4-et (tapasztalatból mondom) a robogó 2-3 városba vidéken 1,5-2. Meg persze vannak robogóból is váltosok szóval.
2014. márc. 23. 17:43
 50/51 anonim ***** válasza:
Istenem, ilyeneken veszekedni hogy most a simson vagy a robogó a jó! Ember ezt már mindenki tudja hogy a polymobil a menő! Alapjáraton kiáll kerékre, nagymotorokat gyorsulok le vele meg még jogsi se kell hozzá POLYMOBIL FOREVER
2020. júl. 25. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!