Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson esetleg robogó?

Santiego007 kérdése:

Simson esetleg robogó?

Figyelt kérdés
Városi közlekedésre kellene,csak nem tudom eldönteni,hogy robogót vagy valami szépen felújított simsont vegyek. Tetszenek a robogók is meg a simsonok is csak az a baj,hogy túlságosan nem értek a simsonokhoz.
2009. jún. 10. 19:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
89%
falusi vagy és nem szeretd a Simsonokat? cukorrépa termesztésről áttértetek a marihuánára mi te kis cigó, aztán apucival elmentetek a praktikerbe venni egy 4T robogót, aminek a márkáját nem tudod, és mazt mutatja hogy 120-szal mész közbe meg 45, igazad van, tényleg biztonságos!
2009. jún. 19. 15:53
 22/51 anonim ***** válasza:
75%
jaa és egyébként a monitort nem "arráb" kell tenni, hanem max. arrébb
2009. jún. 19. 15:54
 23/51 anonim ***** válasza:
26%

Nem is mondtad hogy a szemetdombon lehet kapni simsont :D

Amugy nem apuci vette a motrot hanem az en kuporgatott penzem amit nagyon sokat gyujtottem es 120-ig van az ora de nem 45-el megy hanem 8 szemellyel a 80-at felvettuk.

2009. jún. 19. 22:34
 24/51 anonim ***** válasza:
75%
beszédhibás cigány!! a MOTOR szóhoz ha a tárgy ragját hozzárakjuk MOTORT lesz, nem "MOTROT"! Fogadok Szlovák vagy Román vagy :D
2009. jún. 25. 10:49
 25/51 anonim ***** válasza:
27%
Cigany az edesanyukad es te. Ez az oldal nem cigany tamogatott ugyhogy tunj el.
2009. jún. 25. 11:05
 26/51 anonim ***** válasza:

Ha városba akarod használni akkor nézzük te mit szeretsz...

ha a kényelmességet meg azt h csak egy gombot nyomok akkor h induljon akkor számolj sok hátránnyal merta robogók enm nagy erőgépek...de ha te igazi motoros vagy akkor simson..váltós megvan a vezetés éléménye...igaz keverni kell hozzá a benzin de én úgy csinállom h takolok tisztát bele úyg mint egy robogóval és veszek olajat..minden kúton van...pont úgy van h 5 literhez egy tubus olaj kell..uyganannyi idő tankolnimint egy robogba..a simsont rugdosni kell..naés?akkro mivan? ha veszel egy jó simsontakkor eggyet rúgsz és indul is...ennyi

ja és ha robogónak bajavan azt netudod otthon megszerelni szar műanyag az egész és midnegoyg máshoyg van összerakva...simsont meg otthon is megcsinállod mert csont egyszerű és így nemkell szervízre költeni.....sztem simson..nekem is az van hajnali 3-kor is egy rúgás és indul...és olcsóbb is mint egy robogó...sztem simson :)

2009. aug. 13. 02:11
 27/51 anonim ***** válasza:
jah uccsó vok...itt előttem vitatkoztam h óóóó 25 éves motor az ócska simson...na majd megnézem a mai robogókat, hogy hol a faszba lesznek már 25 év múlva...mert a simson kíbírt ennyit...ebből is látszik, h mien jó...na de azok a szar robogók...áááh
2009. okt. 14. 19:20
 28/51 anonim ***** válasza:
Akár ki akár mit mond jó simsonnak nincs párja, volt robogom, volt 6sebis vizhűtéses endurom, de örültem hogy eladtam, most van 2simom és nem szégyelek megjelenni vele sehol nem egy város közepén, lassu tempot szeretem legyen az embereknek (csajoknak) ideje végig nézni a mocin, másrészt ha kellet hagytam ott malagutit, diteches aprilliát, hondát, nézőpont kérdése, de egy segédmotor amugysem versengésre tervezet sztem, és azoknak mondanám akik leszolják a simsont, hogy ha elmegyek a kutra tankolni 10alkalombol 9szer vennék meg a simsonom, de volt nem egyszer példa csak megálltam stopnál vagy vasut pirosnál és odaszalad a koma hogy nem adom el? mai napig intő példa, másrészt alá húzom hogy jó robogo nagyvárosba ide oda elszaladgálni tökéletes ideális, meg manapság igen nagy a kínálat, de a simson az simson volt anno az most is és az lesz 20év mulva is a simonak van multja, amolyan hírneve mint pl Honda vagy akár mi és ha 2002ben nem csődöl be a gyár akkor lehet ma is verné bármely tipust. 6.éve vagyok simson tulajdonos, mikor hozzám került benzin cső és szürő csere és más semmi mai napig csak benzin, a másikra kellet még egy hátsó gumi mert gyári elkopot, régi veterán sebaj, de ezekben még az anyag benne van, ha pedig kellő gondját viseled, karbantartod még jó pár éven át kiszolgál probléma nélkül. Ez a gyertya kormolás is tév hit, városban használom és 6év alat 6szor vettem ki minden évben mikor először beinditom első kör után megpucolom bár felesleges lenne és egész évben nem kell hozzányulni. Hidegen melegen egy max két nem rugás hanem pöcintés és már ketyeg akár a svájci doksza és az a hang vmi egyedi valami csodálatos igazi motorhang aminek párja nincs. Visszatérve versenyzésre haver simojának nincs ellenfele pedig 70köbcentis de a 150es mzt is lepörögte. De most ez is olyan dolog ahány ember annyi féle válasz, egy biztos nekem nem egy motorom volt, de maradok továbbra is a simsonnál még jópár évig mert nem áll szándékomban eladni. SIMSON FOREVER
2010. jún. 30. 17:47
 29/51 Abonyi ***** válasza:
Szerintem Simsont vegyél..nekem is van egy ..ha robogót veszel csak azt tanulod meg ,hogy hogy kell húzni a gázt .Viszont ha simsont veszel megtanulsz váltani, gázfröccsöket adni ,és ha esetleg nagyobb motort veszel megvannak az alapismeretek a simsonnál ,viszont a robogónál ezt nem teheted meg.üdv Gergő
2010. júl. 11. 15:17
 30/51 Abonyi ***** válasza:
Majd megtanulsz motort vezetni a simsonnál
2010. júl. 11. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!