Van valakinek feleslegessé vált Robogó-bukósisakja Pest megyében vagy lánc, lakat vagy bármi biztonsági áru robogóhoz? Esetleg ajánlanátok oldalakat, ahol ezt olcsón beszerezhetem? És friss robogósként, mit kell tankolni bele?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 13:19
1/1 anonim válasza:
bármelyik motoros boltba, vagy tescoba is be lehet szerezi ezeket, sztem nem olyan drágák, h használtat vegyél belőle, viszont a sisaknál van vmi vacak amire figyelni kell, h benne legyen vmien írás, nem tudom pontossan, a lényeg, h ha nincs benne, akk az nem biztonságos a rendőrök szerint. robogoba meg attól függ milyen fajta, 4üteműbe elég a benzin, 2üteműbe meg 2T motorolaj, meg benzin keveréke, ha nem külön olajzású, ha külön, akk meg nem ell összekeverni, h mien arányba kell, az minden motornál más, ha írnál egy típust, akk talán meg is tudjuk mondani, h milyen keverék kell bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!