Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson esetleg robogó?

Santiego007 kérdése:

Simson esetleg robogó?

Figyelt kérdés
Városi közlekedésre kellene,csak nem tudom eldönteni,hogy robogót vagy valami szépen felújított simsont vegyek. Tetszenek a robogók is meg a simsonok is csak az a baj,hogy túlságosan nem értek a simsonokhoz.
2009. jún. 10. 19:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
45%

És lehagytam a LEGFONTOSABBAT! :)

nekem előtte 50-es krosszmotorom volt, és lámpától lámpáig (város) váltogatni olyan 1-2 óra után fárasztó és unalmas..

robogón meg kényelmes minden..

2009. jún. 11. 01:31
 12/51 anonim ***** válasza:
33%

robogó a jobb, simson már csak amolyan hobbimotor.

nem tudom hogy ki találta ki hogy keveréket kell tankolni a robogókba de már a honda dio is különolajozású pedig nem mai motor, az más ha elromlik a különolajozás akkor keverék kell bele.

tökéletes smison-t 100ezer alatt nem kapsz, az is 80-85ös évjárat, a 12 éves robogó kerül ennyibe

2009. jún. 11. 09:19
 13/51 anonim ***** válasza:
37%
a 4 ütemű 50-es robogó igen is szar , egy simson jobban megy
2009. jún. 11. 09:21
 14/51 anonim ***** válasza:
22%
Menny el az ocska simsonoddal jo! ! ! a 4 utemu sookal gazdasagosabb es biztonsagosabb mint a szar simsonka.:)) XD
2009. jún. 11. 12:06
 15/51 anonim ***** válasza:
82%
nana, azért senkise mondja, hogy jobban megy a gépe a simsonnál;) nagyon jól megy, csak nem lehet valóban megjelenni vele, meg mindig van valami tifusza:S De nagyon jó a simson, ne legyen leoltva, majd 20évesen ha úgy megy a robogó és annyit kibír mint egy simson akkor lehet oltani... Amúgy énis robogót ajánlok neked, üzembiztosabb és szép is. Csak a ditechet kerüld ha tudod, amíg megy addig jó, ha ha megadja magát az injector v légtömbegmérő v valami akkor nagy a baj:)
2009. jún. 11. 12:41
 16/51 anonim ***** válasza:
63%
Jójó 20:47 vagyok kicsit túloztam, de azért van benne igazság.. én a metálfényezésű sportkipufogós tuningsimómmal előbb meg merek jelenni bárhol mint egy kávédaráló hangú robogóal :) ízlések és pofonok
2009. jún. 11. 18:19
 17/51 anonim ***** válasza:
64%

20:47 vagyok ismét!

Menny el az ocska simsonoddal jo! ! ! a 4 utemu sookal gazdasagosabb es biztonsagosabb mint a szar simsonka.:)) XD

Először is, kedves tudatlan, mások tulajdonát ócsárló, helyesírásodból ítélve körülbelül 12 éves falusi földműves!

Egyik motor sem biztonságosabb a másiknál, max üzembiztosabb! Miért lenne ócska a Simson? megnézem, hogy a mai 4T robogók hol lesznek 30 év múlva, és mit fognak kibírni. Igaza van az egyik válaszolónak, nem kell a Simsont oltani! Te meg itt XD-zel össze-vissza azt se tudod mit jelent! És miért kell a felkiáltójelek közé szóközt rakni? na mindegy, nem érek rá, inkább Simsonozok, és bocs, hogy falusi földműves származásodon nevettem!

2009. jún. 17. 11:07
 18/51 anonim ***** válasza:
21%

Es mi kozod lenne ha falusi foldmuves lennek???

Te vagy egy varosi gyenge csoro ako csak a szamitogep elott ul es ha arrab kell tenni a kepernyot 10 fos csoportot hivsz, mert annyira szar gyerek vagy.

Az ilyen emberek csak a pofajukat jartassak de gyengek mint a szar. A simson igenis SZAR :))

2009. jún. 17. 14:16
 19/51 anonim ***** válasza:
25%
es az xd tudom mit jelent de te nem es azert kerded es nyugodtan menj simsonozni
2009. jún. 17. 14:18
 20/51 anonim ***** válasza:
82%
az XD egy röhögő arc, a ":D" egyik változata, röhögő arc, csukott szemekkel, olyan tipikus "nyáááá" nézés
2009. jún. 19. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!