Barkassal bejárni Európát mennyire veszélyes dolog?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná melyik autó az: [link]
Mennyire rizikós belevágni ezzel a csodakocsival?:D
2012. márc. 8. 11:37
11/13 Napkiraly válasza:
Műszakilag: meg kell nézni mondjuk 10000 km-en mennyi műszaki hibája van a barkasodnak (ez árulkodik az állapotáról). Ha minden 100 kilométeren lerohad esélytelen vagy. Ha jól állapotú lehet szerencséd. Alkatrészt mindenesetre nem fogsz kapni.
Vezetéstechnikailag: fárasztó, gyorsforgalmú utakon veszélyes, dinamika nélküli, ez ismeretlen utakon veszélyes (nem tudsz gázfröccsel eltűnni az útból)
12/13 anonim válasza:
szerintem ha műszaki vizsgája van és jól bevan állítva és van rajta egy katalizátor akkor csak mehetsz vele. amúgy olajat szerintem bárhol lehet kapni hiszen kerti gépek láncfűrészek stb.. mindenhol van ezeknek pedig kell olaj. énis tervezgetem barátnőmmel mert a szülei is barkassal mentek nász útra de nehéz beszerezni is egyet manapság. ezért becsüld meg és vigyázz rá akkor őis szeretni fog téged. én csak támogatnálak ezzel kapcsolatban.
13/13 szántóvető válasza:
Ti lesztek a csodalények akik egy másik dimenzióból érkeztek,titeket fog bámulni mindenki.a nagy kaland az első lerohadásig fog tartani de semmi vész,párszáz euróért vesztek egy üzemképes autót a közeli bontóban és mentek tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!