Barkassal bejárni Európát mennyire veszélyes dolog?
Aki nem tudná melyik autó az: [link]
Mennyire rizikós belevágni ezzel a csodakocsival?:D
nemis tudom, hogy beengedik-e mindenhová...
és mit csinálsz, ha lerohad valahol? mert hogy szerelőt nem találsz hozzá, az biztos.
nem rizikósabb , mint egy másfajta régi autóval. mindenesetre kétütemű olajat vigyél magaddal , mert nem biztos , hogy mindenhol kapsz hozzá. :)
a honvédségnél sokat jártam Barkassal , úgy 130 000 km alatt sem volt komolyabb baja.
Elég rizikós.Gondolom javarészt autópályán mennél vele és ez az autó nem tud autópályán menni ,nincs benne annyi erő.Az előzés is rizikós ezekkel.
Nem hiszem hogy bírna olyan hosszú utat , az emberek örülnek ha eljutnak vele a szomszéd faluba , nem hogy bejárni vele Európát.A mai kor követelményeinek nem felel meg ez az autó.Van ahova be sem engedik.
Köszi a válaszokat!
Ettől tartok én is, hogy nem engedik be pár országba, levadásznak a határon:D
Hát nem nagyon előzgetnénk pont hogy minden hova bemennénk az lenne a lényege a túrának.
Ne adj isten, tényleg ilyet szerzünk, természetesen utána járnék, hogy hogyan lehet javítani, vagy bütykölni úgy neki se indulnék.
Az alkatrész na az igen nagy probléma lehet tényleg, kimegyünk pl: Olaszba, ott beadja az unalmast nem biztos h lesz hozzá megfelelő alkatrész.
Volkswagen Transporter T2 a másik ami még tetszik nekünk, csak az autó maga drágább, és nehéz találni normál állapotút ami nem csillagászati összegekbe kerül (max. 1.000.000Ft.)
A Barkas nem túl kényelmetlen , hátul el is lehet feküdni. A buszban állófűtés is szokott lenni . Viszont megpakolva nem keveset eszik.
Az éles kanyarokban háromkerékre lehet állítani. :)
Úgy ne vágj neki, hogy ha valami baj van vele nem tudsz semmit csinálni vele, és nem értesz az autóhoz.
Akkor inkább Transporter, azt bárhol megcsinálják.
Ha értesz az autókhoz, akkor viszont vágj bele.
Szerintem ha Magyarországon forgalomban van az autó akkor be kell, hogy engedjenek más országokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!