Akik használnak hidrogén-generátort, mi a véleményetek róla? Érdemes beszerelni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:29
11/41 anonim válasza:
TE nagyon nagyon NAGYON nagy képzavarba vagy. Olyan fizikát próbálsz megérteni és összerakni belőle dolgokat ami nem a te szinteden van (aka. középiskolás szinten próbálsz egyetemi fizikát megérteni)
12/41 anonim válasza:
Én a mikrohullámú vízbontásban hiszek.
13/41 anonim válasza:
Elfogadom amit irtal hagyjuk...Akkor azt mondja meg nekem valaki hogy a ~30% hatasfoku Ottomotorba minek hidrogent tenni ammikor a 90% hatasfoku villanymotort is meg lehet vele hajtatni? Es mint tudjuk a Hidrogennek sokszorosa az ara literben kivetitve mint a benzinnek.
14/41 anonim válasza:
1., Pont ez az, hogy semmi értelme
2., A villanymotort már hogy az anyámba lehetne meghajtani HIDROGÉNNEL?! Ezt meg az üzemanyag-cellával kevered...
15/41 anonim válasza:
Nem, en arra gondoltam hogy azt az elektromos energiat amit belefeccolnek a vizbontasba azt inkabb egyenest a villanymotor meghajtasara kellene hasznalni. Es hat a hidrogencella nem hinnem hogy konnyebb lenne mint az akkumlator..
16/41 anonim válasza:
uzemanyag cellara gondoltam, de akarmelyik hidrogen tarolo vagy eloallito berendezes ami mobil formaban letezik nem hinnem hogy konnyebb lenne az akkumlatoroknal..nem folyatattam tanulmanyt de akkor sem latom ertelmet ennek.
17/41 anonim válasza:
A villanymotor akkor lesz alternatíva, hogy tudunk majd nagy teljesítményű tartós és könnyű akkumulátorokat gyártani, addig nem.
A hidrogén meg túl veszélyes ahhoz, hogy közúton használjuk.
18/41 anonim válasza:
De akkr meg mindig nem ertem minek a draga energiat(villamos) belefeccolni a hidrogenbe es elegetni egy 30% hatasfoku motorban amikor cirka 80% hatasfok mellet direktben hajthatna az autot ? Meg a jelenlegi akkumlator felhozatal mellet is.
19/41 anonim válasza:
Pont ez az, hogy NEM ÉRDEMES. Ezt nem akarod felfogni.
Az ilyen hidrogén-generátoros fogyasztáscsökkentő csoda hóka mókák a hozzád hasonló fizikai és kémiai analfabétákra alapoznak, hogy bármit elhisztek, ami egy kicsit is bonyolultabb az 1+1=2 egyenletnél és megveszitek. Aztán reklamálni úgysem fog senki...
20/41 superpotyi válasza:
Szellemi szorongásotokból lépjetekki! Próbáldki és ovatosan töröld az edigi marhaságokat amiket irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!