Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik használnak hidrogén-gener...

Akik használnak hidrogén-generátort, mi a véleményetek róla? Érdemes beszerelni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
TE nagyon nagyon NAGYON nagy képzavarba vagy. Olyan fizikát próbálsz megérteni és összerakni belőle dolgokat ami nem a te szinteden van (aka. középiskolás szinten próbálsz egyetemi fizikát megérteni)
2012. márc. 5. 12:19
 12/41 anonim ***** válasza:
Én a mikrohullámú vízbontásban hiszek.
2012. márc. 5. 12:26
 13/41 anonim ***** válasza:
Elfogadom amit irtal hagyjuk...Akkor azt mondja meg nekem valaki hogy a ~30% hatasfoku Ottomotorba minek hidrogent tenni ammikor a 90% hatasfoku villanymotort is meg lehet vele hajtatni? Es mint tudjuk a Hidrogennek sokszorosa az ara literben kivetitve mint a benzinnek.
2012. márc. 5. 21:36
 14/41 anonim ***** válasza:

1., Pont ez az, hogy semmi értelme

2., A villanymotort már hogy az anyámba lehetne meghajtani HIDROGÉNNEL?! Ezt meg az üzemanyag-cellával kevered...

2012. márc. 5. 21:49
 15/41 anonim ***** válasza:
Nem, en arra gondoltam hogy azt az elektromos energiat amit belefeccolnek a vizbontasba azt inkabb egyenest a villanymotor meghajtasara kellene hasznalni. Es hat a hidrogencella nem hinnem hogy konnyebb lenne mint az akkumlator..
2012. márc. 6. 08:44
 16/41 anonim ***** válasza:
uzemanyag cellara gondoltam, de akarmelyik hidrogen tarolo vagy eloallito berendezes ami mobil formaban letezik nem hinnem hogy konnyebb lenne az akkumlatoroknal..nem folyatattam tanulmanyt de akkor sem latom ertelmet ennek.
2012. márc. 6. 08:47
 17/41 anonim ***** válasza:

A villanymotor akkor lesz alternatíva, hogy tudunk majd nagy teljesítményű tartós és könnyű akkumulátorokat gyártani, addig nem.

A hidrogén meg túl veszélyes ahhoz, hogy közúton használjuk.

2012. márc. 6. 10:32
 18/41 anonim ***** válasza:
De akkr meg mindig nem ertem minek a draga energiat(villamos) belefeccolni a hidrogenbe es elegetni egy 30% hatasfoku motorban amikor cirka 80% hatasfok mellet direktben hajthatna az autot ? Meg a jelenlegi akkumlator felhozatal mellet is.
2012. márc. 6. 10:56
 19/41 anonim ***** válasza:

Pont ez az, hogy NEM ÉRDEMES. Ezt nem akarod felfogni.

Az ilyen hidrogén-generátoros fogyasztáscsökkentő csoda hóka mókák a hozzád hasonló fizikai és kémiai analfabétákra alapoznak, hogy bármit elhisztek, ami egy kicsit is bonyolultabb az 1+1=2 egyenletnél és megveszitek. Aztán reklamálni úgysem fog senki...

2012. márc. 6. 11:55
 20/41 superpotyi válasza:
Szellemi szorongásotokból lépjetekki! Próbáldki és ovatosan töröld az edigi marhaságokat amiket irtatok.
2012. márc. 6. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!