Milyen hangja van egy sor4-es diesel motornak nyitott kipufogóval? Elérheti egy V6-os ottomotor hangját?
A motor hangja nem a hengerszámtól függ. Vagyis ha egy négyhengeres motor kipufogóját kiheréled, nem lesz neki 12 hengeres hangja.
V6-os motor hangját nehéz 4 hengerből kihozni. Akármilyen hangos lesz, négyhengeres hangon fog üvöltözni. Félfordulatonként van munkaütem, nincs mit kezdeni vele.
Eleve mitől lenne benzines hangja egy dízelnek? Ha sportos hangot akarsz, felejtsd el az olajkályhát, ennyi. Lehet itt trükközni mindenféle kipuffokkal, de még a v6-os, v8-as dízel sem fog soha szépen szólni. Mármint ez relatív, de az én fülemnek kerregő retkek maradnak, akármilyen kipuffot aggatsz alá.
Egy benzinesnek már 4 hengerrel is sokkal szebb hangja van, de ha tudsz és meg tudod fizetni, vegyél sor5öt, sor6ot, vagy v6-ot, ezekből egy 2-2,5 literes még nem zabál olyan vészesen sokat ha nem feltöltött. Hangjuk meg álomszép.
http://www.youtube.com/watch?v=_EiWkkJZY0Y
Ja,nincs szép hangja... Hagyjuk már... Lehet szép hangot csinálni V6 tdi-nek...de a 2.5 v6-ot felejtsd el...rakás kaki...inkább tuningold a kis tdi-t . Meg a 2.5 sor 5 (R5) TDi-nek van szép hangja... ua. mint pl. egy S2-é...
Ja..egyébként 1.9 TDi-m van...vr6 (2.8-2.9),bmw 328i nem ellenfél... és tudok vele 5,5 literrel járni ...max 8 liter volt eddig... Szóval,ami a benzines haveroknak 8-10e ft-os túra az nekem 5-6 .... Lehet számolni...
Nem kell semmilyen díj. Ja, mellesleg tuningolt Tdi-ről beszélünk ;)
Kíváncsi vagyok,egy 220le feletti teljesítménnyel rendelkező benyás gép mennyit eszik mondjuk a Mátrában 5 személlyel...
850km-ert mentem nagyja autópályán(kb 470km),a többit városban . A kijött fogyasztásom :5,29Liter/100km.... Szóval azoknak kell Nóbel díj aki ugyanezért a teljesítményért 2-3x ennyit fizet (csak üzemanyagban)! :)
Naja, aztán meg a szervizben mosolyog, amikor a szívóbenyáját töredékéért javítják, mint a húzott tádét, ja és nem kell hallgatnia a kerregést és szagolnia a büdös dízelt.
Hát, kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!