Marci0328 kérdése:
Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Az előző kérdésemhez kapcsolódik ez is! Az van hogy a javaslatok alapján kicseréltem a gázolajszűrőt, öntöttem bele dermedésgátlót vagy 20 liter gázolajat sőt Spurit is a siker érdekében de az autó nem indít úgy ahogy előtte:( Régen úgy volt hogy izzított aztán pöccröff!! De most csak teker teker teker és amikor már úgy gondolom h nem tekertetem tovább pont elindul! Határeset mert elindul hála isten de hosszútávon nem teszi tönkre az önindítót a több tekerés?? És miért csinálja ezt?? még mindig van szennyeződés a rendszerben? Melegen most is van h pöccröff szóval tanácstalan vagyok:(:/2012. febr. 19. 20:54
1/3 anonim válasza:
Légtelenítettél e utána??
A másik meg az lehet hogy megmerül az akkud a hidegbe. tölcsd föl. Vagy kérj egy barátodtol kölcsön egy akut 1-2 indítás ereéig. Aztán ha azzal pöccre indul akkor egyértelműen aksi.
2/3 anonim válasza:
De az is lehet hogy nem izzít normálisan a gyerta gyujtásnál !!
3/3 Whitetie válasza:
Nekem is hasonló volt egy omegánál!
1. aksi lehetőség
2. izzitógyertyák
3. üzemanyagellátás, nekem például traverzgyürüknél levegősödött a rendszer, és amig ki nem tisztult nem indult be, és nagyon sokáig kellett tekertetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!