Szerintetek Skoda 120l-t megéri venni?
Max 250000Ft áll rendelkezésre, ezen felül persze van még pénz, de csak annyit akarok költeni amennyit muszáj.(átíratás(meg ami vele jár), esetleges azonnali javítás, pótalkatrészek)
Nagyon megtetszettek ezek a régi 120-asok és elég jó állapotúakat láttam, külsőre nagyon tetszik, és belsőre is.Nekem nem versenyautó kell hanem egy olyan autó amit én is szeretek és szívesen ülök bele.
Főleg azok véleménye érdekel, akiknek van\volt de, bárki véleményét meghallgatom.
Nekem 4 évig volt. A szerbiai háborút végigsefteltük vele.
Én csak barkácsoló fanatikusoknak ajánlom. Valamint a műszakin legyen"állampolgári kapcsolat".
Azért fiatal házasként,egy gyerekkel...van egy kis nosztalgia bennem az első(használt)autónkra gondolva.(1992)
Nekem is volt, szerettem azért, de ne várj sokat tőle. Nagyon öregek amik még mennek, és hát szét vannak már rohadva. Ha nem látható, akkor láthatatlan helyeken. Alváz ilyesmi. Kiszakadhat az alja...:(( Ennyi pénzért (nem is olyan kevés) a helyedben vmi komolyabb autót keresnék. Nem azt mondom hogy skodriból nem találhatsz garazsírozott darabot amit megérné megvenni (idős gondos tulajtól), de ritka. Nekem 8-éve volt Skodám (akkor került a bontóba), rengeteget toltam, volt hogy úgy mentem vele dolgozni hogy vállal belöktem, beugrottam oszt go. Állítólag a töréstesztje olyan hogy ütközéskor az oldalra csukódó csomagtérfedél (elöl) bejött a szélvédőn keresztül az utastérbe, és levágta a próbababák fejét... Ezt hallottam, persze lehet hogy csak urban legend...:))
Nem emlékszem hogy cseréltem volna benne olajat, mert annyit evett...
Jaja tudod hogy mi az az L betű a 120 után?? Háát LUXUS!! Komolyan! Apámnak 105-S volt, (S= SUPER) Az övében nem lehetett állítani az első ülések dőlésszögét (HÁHÁHÁÁÁ), és nem lehetett letekerni a hátsó ajtók ablakait. Ne akarjál már egyszerre mindent...(később bontóból szerzett alkatrészeket és átalakította) Viszont az enyém a 120 L-volt és ezeket mind tudta!! Ezért luxus...
Egyszóval ha találsz vmi tuti megkímélt darabot akkor lehet h megéri, de nézz körül a hasznaltauto.hu-n hátha ennél valami modernebb autót is kapsz.
Üdv!
Ha van némi mazochista hajlamod akkor vedd meg.Egy kollégám 105 skodája egyenes arányban ette az olajat a benzinnel:))
Ebből a keretből vehetnél Fiat Uno-t is a 2-sorozatból.Az is fatengelyes de "némileg" megbízhatóbb konstrukció!!
De ha szeretsz szívni feltétlen vegyél skodát, legalább kettőt mert 1 kell alkatrésznek.
Magam is meglepődtem, hogy van még ilyen jó állapotú:
Véleményem szerint nem éri meg.Keresztapáméknak volt egy skoda 120 , 5 sebességes , de rengetegszer cserben hagyta őket.
Ezek az régi keleti autók ahogy megfigyeled eléggé lassítják a forgalmat.
-Előzni nem nagyon lehet vele.
-Autópályára nem alkalmas
-komfortossága nem sok
-fűtése sem kielégítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!