Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga bukás?

Forgalmi vizsga bukás?

Figyelt kérdés
Megbuktam forgalmin és az oktatóm azt mondta még fizessek 2000 a forgalmi vizsgadíjon kívül (11000ft). Az pótórának számít h vizsgán vezettem 40percet??

2012. febr. 8. 11:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

sajnálom :(,egyik ismerösömet is igy huzták meg végén értékelték,kedves nagyon szépen vezetet ,de tudja 1 2 hiba volt ami nem nagyon elnézhető és ezért találkozunk legközelebb.

én amugy még szigorúbá tenném a jogsi szerzést lehet nem értetek velem 1 -et de jo lenne ha mondanátok rá valamit?

igy tenném nehezebé- kresz vizsga ,van aki olyan sokat megy ,már nincsen hova irni, ezt ugy csinálnám ,hulye vagy 1 szer 2 szer oké, gyere 6 hónap mulva addig készulj fel jol.

vezetés --- maradna 60 perc vezetés mint most, parkolások mint most, vizsga utvonnal nélkul lenne a vezetés, vizsgabistos mondaná jobbra balra itt -ott parkolj le!

anyi lenne a vizsga napon az oktatónak kénne adni az átlag óra dij felé 1 ezres pluszt ami fedezné ezt uzemanyagban,mert a vizsga ugy érne véget ahol mondja a vizsgabistos ,és nem a kiindulo ponton.

végén kérnék muszaki kérdéseket mint régen.!

ha minden oké akkor tessék a jogsi:) ha nem gyere máskor 3 alkalom után 4 dik alkalom nem volna ,6 hónapig nem probálkozhatna ujra.

sajna ezt azért mondom ,mert oktatóm is mondta anyi buta van a vezetéshez és erőltetik, hogy nem kénne mert nem megy nincsen rá érzéke,még egy parkolást sem tudnak végre hajtani 40 óra vezetés után! akinek nem inge nem veszi magára oké,de mit szólnátok ehez igy ebben a formában?

2012. febr. 10. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!