Forgalmi vizsga bukás?
lényeg óktatod vagy leakar huzni,vagy egy buta ember 29 orát vezetsz -30-dik a vizsga megy vagy buktál 11 000ft adsz de nem neki.
aztán ha te akarod vezethetsz de ha akarsz magadtol ha nem várod a dátumodat.
én sötét miért is?jogosan mondom ami igy van.oktató a rokonom ,másik most voltam nem rég suliban és csak tudom hogy megy !nekem olyan oktatom volt aki nem huzot le.30600 ft kért 30oráért. 110 000ft volt minden cécom benne okmányiroda.!én is rá kérdeztem mikor vizsgáztam és elöte 2 nappal nem 2 kört mentunk erre mondta mondta figyi: 29orát vezetél 30dik vizsga.
tételezuk levezetm volna 30 at.vizsga van ,2 dolog vagy mondja adj 2 3 ezret benzinre ,vagy mondja nem megy sehova még nem rendezuk a pénzt .de logikus oktató hibája amit tett vele, bukás után nem vagy köteles pót órákat venni,csak ha tényleg nem megy .akor ő mondja ok pót óra dija suli szerint xxx öszeg 1 óra. fajta óktató van ,öreg és mocskos vagy öreg jo fej vagy öreg és szemilis idegbeteg, nagy kocsija van sokat fogyaszt rajtad veri le plusz órákkal,fiatal laza és nem érdekli semmi ha kell csajozik is ,ahol voltam ott volt egy kocsi 29éves oktató 2 szer törték meg tanuloval :)hol volt ő vagy az szeme ?van az olyan oktató aki 16 orákat melozik tanulokkal ő normális talán mert igy probál meg meg élni.
ezért kell érdeklödni mikor suliba megy az ember hova menyibe lesz a végén stb....szerintem nem én vagyok buta ha nem az aki ellent mond mert igazat irok.
tarifák oktatók budapest csigavér 1190ft normál óra dij ahol voltam 1090ft
vidéken nem messze példa gyöngyös olvastam 3000 ft 3500 is van .1000 ft vagy 1190 ből ,ilyen benzin árak melet kocsikáz 1 tanuloval 90percet forgalomban és ne adj isten legyen bamba is adjon neki gázt rendesen ...nem sok normális oktató van aki nem huz le. ha meg is teszi olyannal teszi ezt tudom aki tényleg bamba a vezetéshez és vezetni fog 70 80 orákat pluszba..!és nem azt huza le aki jol vezet ugyes megy neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!