Szerintetek milyen robogòt vegyek?
gilera runner 180 ra gondoltam mert ugy tudom h az elég jo
vagy sztetek vmi mást??
Haverommal elég sokat foglalkoztunk és foglalkozunk robogókkal, ő gyakorlatilag a legtöbb típust már ismeri apró darabokra szedve. A tapasztalat az, hogy:
1. A legmegbízhatóbbak és időtállóbbak a japán márkák - yamaha, honda, suzuki.
2. Kevésbé megbízhatóak, de még mindig jó választás az ismert olaszok - gilera, aprilia stb.
3. Amit nem szabad megvenni, az a kínai robogó - kymco, motowell, keeway és társai. Lásd: [link]
Személy szerint nekem egy 8 éves Yamaha Neos -om van, maximálisan elégedett vagyok vele. Már a gyári motorral is a fojtás nélkül megy 70-et, erős, jól gyorsul. Bátran oda lehet állni a piros lámpánál a sor elejére. Kis tuninggal (70ccm henger, sportkipufogó, nagyobb karburátor, megfelelő variátor beállítás stb.) a vége úgy 90-100 km/h! Haveromnak piaggio typhoon-ja van, na azt gyakorlatilag miután megvette, még ráköltött vagy 60-80 ezret mire motor lett belőle, mindent maga csinált rajta dugó, henger csere, karbi, kipufogó, minden. Mostmár az is 70-es, és atom jó lett, vidékről jár be vele országúton stabil 80-90-eket megy.
Szóval minden hozzáértő azt mondja, japán motort kell venni. ahhoz van alkatrész, van szerelő, nem foghatsz vele mellé. Ha rám hallgatsz, veszel egy Yamaha Aerox-ot vagy Neos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!