Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen robogò...

Szerintetek milyen robogòt vegyek?

Figyelt kérdés

gilera runner 180 ra gondoltam mert ugy tudom h az elég jo

vagy sztetek vmi mást??

2012. jan. 30. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem robogóra nem érdemes sokat költeni, mivel amúgy sincs sok haszna.
2012. jan. 30. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Haverommal elég sokat foglalkoztunk és foglalkozunk robogókkal, ő gyakorlatilag a legtöbb típust már ismeri apró darabokra szedve. A tapasztalat az, hogy:

1. A legmegbízhatóbbak és időtállóbbak a japán márkák - yamaha, honda, suzuki.

2. Kevésbé megbízhatóak, de még mindig jó választás az ismert olaszok - gilera, aprilia stb.

3. Amit nem szabad megvenni, az a kínai robogó - kymco, motowell, keeway és társai. Lásd: [link]

Személy szerint nekem egy 8 éves Yamaha Neos -om van, maximálisan elégedett vagyok vele. Már a gyári motorral is a fojtás nélkül megy 70-et, erős, jól gyorsul. Bátran oda lehet állni a piros lámpánál a sor elejére. Kis tuninggal (70ccm henger, sportkipufogó, nagyobb karburátor, megfelelő variátor beállítás stb.) a vége úgy 90-100 km/h! Haveromnak piaggio typhoon-ja van, na azt gyakorlatilag miután megvette, még ráköltött vagy 60-80 ezret mire motor lett belőle, mindent maga csinált rajta dugó, henger csere, karbi, kipufogó, minden. Mostmár az is 70-es, és atom jó lett, vidékről jár be vele országúton stabil 80-90-eket megy.

Szóval minden hozzáértő azt mondja, japán motort kell venni. ahhoz van alkatrész, van szerelő, nem foghatsz vele mellé. Ha rám hallgatsz, veszel egy Yamaha Aerox-ot vagy Neos.

2012. jan. 31. 10:22
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ! ezeken akkor elgondolkodok és ugy döntök
2012. jan. 31. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A kymco igen is jó motor japán!A keeway meg a többi szar a fos!
2012. febr. 16. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
ja ha kezdő vagy ne vegyél egy 180ast mert csúnyán eltaknyolsz,kezd egy kisebbel,honda dio,yamaha jog vagy valami hasonló ,ha kicsit komolyabb yamaha bwst javaslom széleskerekeivel nagy jó az út tartása vagy még gillera stalker,(piaggio typhoon) fél év és belejösz aztán jöhet a nagyobb,még anyit a runneról hogy a benzinkutasok szerelme akárcsaka tuning robogósok mert sokat eszik!
2012. febr. 16. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:
egy honda diot hasznàltam másfél évig csak meguntam a szüttyögést és most azèr akarok nagyobbat
2012. márc. 4. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Yamaha Neos-t vegyél mert nekem is ilyenvan kényelmes jól megy jó az úttartása(széles kerekek) van hozzá tuning alkatrész csak ajánlani tudom!!!!!!!!!!!
2012. márc. 7. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen a neos nagyon jó!
2012. ápr. 10. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!