Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek vegyek egy ferrari...

Szerintetek vegyek egy ferrarit? Anyagilag megtehetem, mert csak egy kevés hitel kellene még.

Figyelt kérdés
de egy 17 ezres városban lakunk úgyhogy elég feltűnő lenne. jobban mint a mostani 550-es bmw. meg ezt már meg is szokták az emberek, de mindig is az álmom maradt a ferrari!
2012. jan. 22. 18:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

Ne vegyél Ferrarit.

Inkább az árát add ide nekem, hidd el jó helyen lenne.

2012. jan. 22. 18:27
 2/18 anonim válasza:
100%

Szerintem nem érdemes ferrarit venned, mert:

1 - Túlságosan feltűnő lenne, irigyelnék, és valami kárt tennének benne.

2 - Valaki nekirontana egy kis ladával, és vége a ladának (és a Ferrarinak)

3 - Pár hét múlva már teljesen megszoknád, és már azt éreznéd hogy egy Ferrari nem is olyan nagy kunszt.

2012. jan. 22. 18:35
 3/18 anonim ***** válasza:
10%
vegyél mustangot, chargert vagy camarót! sokkal férfiasabb, mint a ferrari és még olcsóbb is.
2012. jan. 22. 18:36
 4/18 anonim válasza:
50%
Szerintem trolololololo a kérdés...vegyél ferrárit, ilyen benzinárak mellett úgyse sokáig fogsz tudni jaszkarizni vele :DDD
2012. jan. 22. 18:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Tök ciki Ferrárival 130-al andalogni a pályán. Még ha Violetta lenne, irigykednének is rád, de hát…
2012. jan. 22. 18:45
 6/18 anonim ***** válasza:
60%
én is megtejetném hogy vegyek, de kinőttem a szőnyegen brümmögve tologatásból, meg az árát inkább beletankolom a kocsiba...
2012. jan. 22. 18:46
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha nem lennék biztos abban, hogy kamu a kérdés, kiröhögnélek. Hitelre Ferrarit, mi? Aztán majd hitelre tankolsz, meg viszed szervizbe is, ugye. Meg mennél vele a teszkóba akciós párizsiért.
2012. jan. 22. 20:08
 8/18 anonim válasza:
"Anyagilag megtehetem"- tegyed,remélem jól összekarcolják,vagy összetöröd.a szavaidból csak a nagyzás jön le.Nekem legalábbis. (Nem rossz akaratból írtam,csak utálom az olyan embereket akik nem tudják mire elverni a pémzüket.Ha akár hitelből is van.)
2012. jan. 22. 20:12
 9/18 anonim ***** válasza:
veszel 1 FERRARI Replicát 3-5 milláé és olyan mint ,ha lenne egy 10-20 milliós Ferrarid :D de szerintem ne vegyél fel hitelt egy kocsi miatt (ha kamu kérdés ez van, ha nem akkor használd egészséggel az új Ferraridat ) ha megteheted vedd meg nem kell másokkal foglalkozni
2012. jan. 22. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:
Hitelre Ferrarit meg az 550 BMW már uncsi - Kész van már minden házifeladat és a gép elé engedtek? :)
2012. jan. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!