Szerintetek vegyek egy ferrarit? Anyagilag megtehetem, mert csak egy kevés hitel kellene még.
Figyelt kérdés
de egy 17 ezres városban lakunk úgyhogy elég feltűnő lenne. jobban mint a mostani 550-es bmw. meg ezt már meg is szokták az emberek, de mindig is az álmom maradt a ferrari!2012. jan. 22. 18:17
1/18 anonim válasza:
Ne vegyél Ferrarit.
Inkább az árát add ide nekem, hidd el jó helyen lenne.
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes ferrarit venned, mert:
1 - Túlságosan feltűnő lenne, irigyelnék, és valami kárt tennének benne.
2 - Valaki nekirontana egy kis ladával, és vége a ladának (és a Ferrarinak)
3 - Pár hét múlva már teljesen megszoknád, és már azt éreznéd hogy egy Ferrari nem is olyan nagy kunszt.
3/18 anonim válasza:
vegyél mustangot, chargert vagy camarót! sokkal férfiasabb, mint a ferrari és még olcsóbb is.
4/18 anonim válasza:
Szerintem trolololololo a kérdés...vegyél ferrárit, ilyen benzinárak mellett úgyse sokáig fogsz tudni jaszkarizni vele :DDD
5/18 anonim válasza:
Tök ciki Ferrárival 130-al andalogni a pályán. Még ha Violetta lenne, irigykednének is rád, de hát…
6/18 anonim válasza:
én is megtejetném hogy vegyek, de kinőttem a szőnyegen brümmögve tologatásból, meg az árát inkább beletankolom a kocsiba...
7/18 anonim válasza:
Ha nem lennék biztos abban, hogy kamu a kérdés, kiröhögnélek. Hitelre Ferrarit, mi? Aztán majd hitelre tankolsz, meg viszed szervizbe is, ugye. Meg mennél vele a teszkóba akciós párizsiért.
8/18 anonim válasza:
"Anyagilag megtehetem"- tegyed,remélem jól összekarcolják,vagy összetöröd.a szavaidból csak a nagyzás jön le.Nekem legalábbis. (Nem rossz akaratból írtam,csak utálom az olyan embereket akik nem tudják mire elverni a pémzüket.Ha akár hitelből is van.)
9/18 anonim válasza:
veszel 1 FERRARI Replicát 3-5 milláé és olyan mint ,ha lenne egy 10-20 milliós Ferrarid :D de szerintem ne vegyél fel hitelt egy kocsi miatt (ha kamu kérdés ez van, ha nem akkor használd egészséggel az új Ferraridat ) ha megteheted vedd meg nem kell másokkal foglalkozni
10/18 anonim válasza:
Hitelre Ferrarit meg az 550 BMW már uncsi - Kész van már minden házifeladat és a gép elé engedtek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!