Szerintetek vegyek egy ferrarit? Anyagilag megtehetem, mert csak egy kevés hitel kellene még.
Figyelt kérdés
de egy 17 ezres városban lakunk úgyhogy elég feltűnő lenne. jobban mint a mostani 550-es bmw. meg ezt már meg is szokták az emberek, de mindig is az álmom maradt a ferrari!2012. jan. 22. 18:17
11/18 anonim válasza:
15 alatt már lehet szép Testarossákat venni, de minek? Felvágni? Arra ott van a kenyérszeletelő. Ha vezetési élményt akarsz akkor tanulj meg motorozni vagy vegyél/építs egy jó lóerő/súly arányú kitcart.
12/18 anonim válasza:
"Anyagilag megtehetem"-Nem nem teheted meg ha megtehetnéd nem kellene hitelt felvenned.
13/18 anonim válasza:
Kíváncsiságból kalkuláltattam kötelező biztosítást.
Elég nagy a szórás, mert kb. 30 ezer/év körül kezdődik és 512 ezer/év a plafon.
Próbálkoztam Cascoval is. Nincs ajánlat.
15/18 anonim válasza:
Ne vegyél, mert csak ki ég majd mint a főnökömé! Magnézium motorblokk imád égni, főleg ha vízzel táplálják az égését. Na most nézz körül mennyi táptalaj van hozzá, ha egyszer meggyulladt!
16/18 anonim válasza:
<script type="text/javascript">
alert("ok");
</script>
17/18 anonim válasza:
Észt, meg jóízlést nem lehet pénzért venni. Műmájer megjáccós. "Anyagilag megtehetem" , hát elég szánalmas alak vagy.
18/18 anonim válasza:
Szerintem vegyél! Én már vettem egy csomó Ferrárit (458,Enzo,LaFerrari,California,FF,F12...),de most áttértem a Lamborghinire Abból is van már egy csomó (Aventador,Gallardo,Murciélago, ja és én vagyok az egyik Reventón tulajdonos is).El kell ismernem , hogy mindkét autótipus elég és kényelmes jó autókat gyárt és ami a legjobb, hogy nem is drágák.Hidd el megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!