Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek vegyek egy ferrari...

Szerintetek vegyek egy ferrarit? Anyagilag megtehetem, mert csak egy kevés hitel kellene még.

Figyelt kérdés
de egy 17 ezres városban lakunk úgyhogy elég feltűnő lenne. jobban mint a mostani 550-es bmw. meg ezt már meg is szokták az emberek, de mindig is az álmom maradt a ferrari!
2012. jan. 22. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15 alatt már lehet szép Testarossákat venni, de minek? Felvágni? Arra ott van a kenyérszeletelő. Ha vezetési élményt akarsz akkor tanulj meg motorozni vagy vegyél/építs egy jó lóerő/súly arányú kitcart.
2012. jan. 22. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
"Anyagilag megtehetem"-Nem nem teheted meg ha megtehetnéd nem kellene hitelt felvenned.
2012. jan. 22. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból kalkuláltattam kötelező biztosítást.

Elég nagy a szórás, mert kb. 30 ezer/év körül kezdődik és 512 ezer/év a plafon.

Próbálkoztam Cascoval is. Nincs ajánlat.

2012. jan. 22. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Uncsi.
2012. jan. 23. 00:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne vegyél, mert csak ki ég majd mint a főnökömé! Magnézium motorblokk imád égni, főleg ha vízzel táplálják az égését. Na most nézz körül mennyi táptalaj van hozzá, ha egyszer meggyulladt!
2012. febr. 11. 00:28
 16/18 anonim válasza:

<script type="text/javascript">

alert("ok");

</script>

2012. jún. 5. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Észt, meg jóízlést nem lehet pénzért venni. Műmájer megjáccós. "Anyagilag megtehetem" , hát elég szánalmas alak vagy.
2014. febr. 3. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél! Én már vettem egy csomó Ferrárit (458,Enzo,LaFerrari,California,FF,F12...),de most áttértem a Lamborghinire Abból is van már egy csomó (Aventador,Gallardo,Murciélago, ja és én vagyok az egyik Reventón tulajdonos is).El kell ismernem , hogy mindkét autótipus elég és kényelmes jó autókat gyárt és ami a legjobb, hogy nem is drágák.Hidd el megéri!
2016. márc. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!