Hol lehet olyan autókat találni amiket a bank lefoglalt/visszavásárolt hitel nemfizetés miatt?
Linkeltem párat, de én nem nagyon vennék ilyen autókat... Ezeket a bank foglalta le, mert a volt tulajdonosuk nem fizette a hitelt. Az még hagyján, hogy jó eséllyel szervizben sose jártak az autók, jobb esetben a Józsinál a sufniban legalább cseréltek olajat... De a legtöbb az itt-ott megtörve, ez-az kitépve, szétszakadva... A Gablini-Ersténél jártam amikor autót vettem. Gyakorlatilag egy olyan autó sem volt, amire ne kellett volna rengeteg pénzt költeni. Pedig kínálat az van...
Ami meg viszonylag jó állapotban van, azt úgyis lezsírozzák a haver neppernek egy kis mellékesért.
Egy újabb páciens, aki azt hiszi, hogy fél áron lehet megvenni a banki visszavett autókat...
Emberek, higgyétek már el, hogy nem így van! Az összes, tehát még egyszer mondom: az összes autókereskedő a banki autókra van rákattanva, és kemény licitálás megy minden autóra! Azt hiszitek, hogy nem nyomják fel az árakat annyira, hogy halandó ember már szólni se tudjon hozzá? Arról nem is beszélve, hogy magán ember (nem kereskedő) nem fog lekoszosodott, lemattult, javítandó, festendő autót venni, pedig a bankiak jellemzően ilyenek. Mindre vár egy kis renoválás, amit a kereskedő megcsinál, és utána szépen mehet a végfelhasználóhoz, aki boldog mert karcmentes, szép, tiszta autója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!