Mit vegyek 1,5m ért?
Jelenleg megy megane cabriom van, még az első kiadásból. Megvagyok elégedve vele, bár lassan jönnek elő a problémái. Ideje lenne váltani. Körübelül max 1,5 ért szeretnék venni cabriot vagy ahoz hasonló járművet. Fontos, hogy benzines vagy benzin/gáz -os legyen mindez ne fogyasszon sokat.További szempont, hogy a belső tér ne szuzuki vagy a régi opel hatást keltse, mint a 206 peugeot.
Amit eddig tetszett a 2-es megane vagy a citroen c3 pluriel. Nagy kérdés, hogy van e érdemes venni 2003-2005 körüli autót hosszú távra? Nem túl öreg-e?
c3 -al kapcsolatosan tapasztalatra is kiváncsi lennék: Mennyire van egybe az autó? Mennyit kell rá költeni? Valóban be tud ázni? 1.4 vagy 1.6 -os motorral érdemes venni ill manuális vagy a senso drive os változat a jobb?
UI: Előbbi kérdésre a válasz: Munkából :)
Rendes autó alatt azt értettem, hogy nem fransziát.:)
Bár a tető se hátrány egy autón. Mondjuk ha lenne 3-4, egyik lehetne tetőtlen. De hogy egyik se franszia lenne, az 7szencség. :)
A C3 Plurielt bátran ajánlom, egy élmény vezetni a SensoDrive váltóval. A beázós problémáról még nem hallottam, persze csak egyszer tesztvezettem. Amit még ajánlanék:
-Fiat Barchetta: [link]
-Honda CR-X Del Sol (öregebb, de megéri az árát): [link]
-Ford StreetKA: [link]
+Daihatsu Copen. Magyarországon nem forgalmazták, de ha egy kicsi (tényleg kicsi), jópofa furikázós kabriót keresnék akkor az biztos a Copen lenne. Nincsen, csak 1.3-as motorja és olcsón forgalomba helyezhető, keveset is fogyaszt, igényes belsővel: [link]
Ehhez mit szólsz?
Ezt csak úgy példának linkeltem, SEMMIKÉPP se ezt vedd, mivel KERESKEDŐ ÁRULJA. De szerintem ilyen autóval járnál a legjobban. Alkatrész lehet drága bele kissé, de szerintem nagyon megéri ilyen autót fenntartani. Ha cabriot akarnék venni, biztos h valami ilyet néznék, nem Citroen Pluriel-t, megane-t, meg hasonló rakás szarokat. Azok nem is igazi cabriok. Akkor már inkább egy lefűrészelt tetejű trabant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!