Milyen kocsit vegyek első autónak?
a dízel egy f.s már bocs...
Amúgy valami VW Polo, Skoda Fabia, Seat Ibiza stb megfelelne a célra szerintem.
diesel és a sport nem gyakran jár együtt
Vegyél swift-et,
ha több pénzed van akkor nissan almera, honda civic
Sportos diesel gépekkel óvatosan mert ezeknek lehetséges hogy nyomták akár hidegen is.
Seat Ibiza TDI (SDI nem nyerő választás sportos autónak) habár ez 5 személyes.
De szerintem jobban járnál egy 1,6 benzinnel mert ha vmi tönkre megy kicsit olcsóbb javíttatni.
Így van a benzines jobb.
Amúgy 1.4est vegyél, mert ha első autó lesz a neveden, jó sok lesz a kötelező.
Nekem 1.4es Fabiam van, arra kb 15rugó a biztosítás negyed évente, szóval egy 1.6osra mégtöbb...
Ha pedig 4személyes kell, akkor max Suzukit tudok elsősorban ajánlani.
Előző álaszoló:
"Amúgy 1.4est vegyél, mert ha első autó lesz a neveden, jó sok lesz a kötelező.
Nekem 1.4es Fabiam van, arra kb 15rugó a biztosítás negyed évente, szóval egy 1.6osra mégtöbb..."
1.4-es Fabia-ra 15 000 a negyedévi? Tehát kb 60 000 az éves biztosítás? Az rengeteg! Hány éves vagy 18?
Nekem 1.6-os Astra-ra 27 000 az évi, és nekem isez az első autó a nevemre.
Válasz a kérdezőnek:
Ez sok dologtól függ. Fiú/lány vagy, mennyid van rá, mennyire megy a vezetés, milyen célra kell stb. Akárhogy is első autónak vami 98-2000 körüli Golf-Astra-Focus-t javasolnék, de lehet egy kategóriával lejjebb is. Sőt még idősebb is lehet, hogyha töröd, ne legyen kár érte (annyira).
De szívesen kipróbáltatnék veletek néhány autót, ha azt gondoljátok, hogy a dízel meg a sportos nem fér meg egymás mellett.
Nyugodtan vegyél dízelt kedves kérdező, de 2 millád remélem van rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!