Szerintetek milyen kocsit vegyek? Fiatal vgayok! Valamit mondjatok légysz.
hohó a Cordoba mitől gyenge? Amit 99-2003ig gyártottak, az a legtöbb 75LE, kis része pedig 100LE.
Amit pedig 93-2000ig gyártottak, az 60LE, az sem olyan kevés... Fiatalnak meg bőven elég 60LE...
Ennyi pénzért 4es Golfot NEM fogsz kapni! 3asból is csak egy egyszerűt, vagy keress 2es Golf GTI-t...
Én a helyedben megvenném a Cordobát, nagyon faxa autó. Nekem 2000es Fabiam van, 68LE, és bőven elég nekem 68ló.
Körbenéztem egy kicsit:) és sztem ez a legjobb most 500 körül erős,fiatalos,jóállapot és ezek az alfák elég jól bírják szerintem:)
500 ezerért ne akarj ilyen autókat venni, amire a gatyádat is ráköltöd, mert gyanítom, hogy nem vagy túl gazdag.
Egy benzines F Astrát vegyél, ennyiért jó állapotút kapsz, és ritkán romlik el, de akkor is fillérekből javítható!
Szia! Itt van pl. ez a Honda Prelude:
Fiatalos, gyors, nem túl biztonságos :-) Viszont a négykerék kormányzással városban verhetetlen. 350-be biztosan elhozható, és 150-ből még az esetleges javítások is megoldhatóak.
hát 1 maserati granturismo vagy 1 ferrari 456italia belefér a keretedbe?
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!