Milyen márkában érdemes gondolkodni, ha az ember használt autót akar venni?
Nekem az Alfával és a Renault-tal volt a legtöbb gondom.Egyébként ez az olasz,francia autó utálat valahogyan csak ki alakult.Valami alapja azért csak van.Szerintem.Nekem van egy Olasz ismerősöm,ő mondta,hogy olasz autót ne vegyek,mert silány anyagokból van összerakva és hamar tönkre megy.Én hiszek neki,ha már egy olasz mondja.
Egy kollegámnak van Alfája és az állandó meghibásodások ellenére is szereti és megvédi mikor kritizáljuk.Pedig vagyonokat rá költ.
"Egyébként ez az olasz,francia autó utálat valahogyan csak ki alakult."
Sok mas hulye szokas/felfogas is kialakult mar ebben az orszagban, a fent nevezettnel joval cifrabbak is. Ugyhogy ez meg nem bizonyit semmit, sot, leginkabb csak az ellenkezojet :)
Az meg, hogy az olasz tudja a legjobban, hogy milyenek az olasz autok...hat jo vicc. Szerinted van ennek barmi koze ahhoz, hogy ki honnan szarmazik?
Wazz, ez nem a CCCP, ahol tenyleg mindenkinek szovjet autoja volt :)
"Pedig vagyonokat rá költ."
Szervizigenyes autok. Csak eppen nem jobban, mint barmelyik masik, ha normalisan, idoben, nem "magyar modra" van szervizelve.
A masik, h mi az h vagyonokat. Egy nemet auto artobbletebol (akar hasznaltan, akar ujonnan nezzuk mindkettot) sokszor evekig lehet szervizelni az olaszt, es akkor meg egyaltalan nem biztos, hogy tobbszor kell, mint a nemetet :)
Nekünk autós boltunk volt.Rengeteg szerelő járt hozzánk vásárolni és mind az olasz-francia autókat szidta.Azért a szerelők véleményére már csak lehet adni.
Egyébként a 10 legmegbizhatóbb autó tipusok között miért nincs soha olasz-francia autó(az az ritkán bekerül egy-kettő).
"Azért a szerelők véleményére már csak lehet adni."
:D :D :D Ez a nap poenja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!