Van itt olyan ember akinél használt A titok?
Figyelt kérdés
most kezdtem el olvasni róla és nagyon érdekel hogy igaz-e2010. szept. 4. 21:04
1/20 anonim válasza:
én miután elolvastam, kipróbáltam és azt szuggeráltam magamba, hogy gazdag vagyok...hát találtam 2x2000 ftot kabátzsebekben xD ha ez annak számít..:D
17L
2/20 anonim válasza:
szerintem inkább a nyilvánosság használ az embernek, nem pedig a titkolózás...
3/20 A kérdező kommentje:
:OO
azkirály:D
remélem nálam is beválik
2010. szept. 4. 21:12
4/20 A kérdező kommentje:
ez nem a titkolózásról szól, szerintem te még nemolvastad/láttad
2010. szept. 4. 21:12
6/20 anonim válasza:
Én imádom :) Bekerültem BP egyik elit sulijába (gimi) biosz szakra. Az orvosi egyetemem biztosítva :) Körülzsongnak a lányok, az életem sínen van :)
Ezelőtt pedig egy puhány, vézna kis pattanásos gyermek voltam. Most úgy tűnik, minden működik, és ezelőtt nem használtam titkot. Most elkezdtem, és meg is van az eredménye, amiket fen leírtam :)
15/F
8/20 anonim válasza:
Nem kell ide titok, csak hinni magunkban és ennyi :)
9/20 anonim válasza:
nekem bevált, minden téren. pénz, jó meló, barátok, nyeremények. előtte elég szerencsétlen voltam mindenben és életkedvem sem volt. most már az is van.
10/20 A kérdező kommentje:
ez egyszerre több dologgal is működik?
ha azt hiszen hogy gazdag vagyok és van sok barátok stb
vagy egyszerre csak egyre koncentráljak?
nálam az a baj hogy gyakran változtatok azon amit elszeretnék érni
2010. szept. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!