Volt akinél nem használt az Eda?
Az első szülésemnél tökéletesen jól működött, most a másodiknál viszont bekötötték, mondták, hogy kb. 20 perc mire hatni fog, 12 perc múlva a karomban volt a kisfiam. Így mire hatni kezdett már túl voltunk mindenen, viszont a bal lábamat nem éreztem vagy 1 órán át.
De egyértelműen az orvos rontotta el, mert az első szülésemnél más adta be, és abból semmit nem éreztem, rögtön hatott, és a lábamban sem volt zsibbadás. Most viszont amikor szúrta fájt, nem hatott időben, és még ott volt a zsibbadás is. Ja, és a legszebb az egészben, hogy az elsőnél beadta a hölgy, megkérdezte jól érzem-e magam, majd elment. (esélyt nem adott rá, hogy pénzt adjunk) A pasi nem elég, hogy rosszul végezte a dolgát, még vagy ötször visszajött, majd átnyújtott egy névjegyet a férjemnek, hogy ha úgy gondoljuk, hogy szeretnénk megköszönni a munkáját, ezen a számon elérjük.
Hát, nem gondoltuk úgy, mert pocsék munkát végzett, és még pofátlan is volt.
szia
én a második szülésnél kaptam, és nekem se használt.
A bal lábam, nekem is zsibongott, de semmi más hatása nem volt.
Kész szerencse, h gátvédelemmel, sérülésmentesen szültem.
Szia!
Nekem az első szülésnél féloldalasan hatott. Az egyik oldalon érzetem mindent a másikon meg nem.
A 2. szülésnél csak a kitolási szakaszra kezdett el hatni pedig beadták időben. Nem éreztem a tolófájásokat le voltam totál zsibbadva ott lent és nem bírtam tolni se meg pisilni se így katétereztek. Sajnos mivel teljesen le voltam zsibbadva nem tudtam kitolni a babát így vákuumoztak.
A 3. szülésnél pedig egyáltalán nem hatott. a 3. az császár volt, mert ikreket vártam és éreztem, ahogy felvágták a hasam. Iszonyú éles fájdalom volt, rakták is a maszkot az arcomra altattak el egyből, mikor látták, h nem hat az Eda.
Szóval nekem a 3. szülésnél nem használt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!