Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt akinél nem használt az Eda?

Volt akinél nem használt az Eda?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Az első szülésemnél tökéletesen jól működött, most a másodiknál viszont bekötötték, mondták, hogy kb. 20 perc mire hatni fog, 12 perc múlva a karomban volt a kisfiam. Így mire hatni kezdett már túl voltunk mindenen, viszont a bal lábamat nem éreztem vagy 1 órán át.

De egyértelműen az orvos rontotta el, mert az első szülésemnél más adta be, és abból semmit nem éreztem, rögtön hatott, és a lábamban sem volt zsibbadás. Most viszont amikor szúrta fájt, nem hatott időben, és még ott volt a zsibbadás is. Ja, és a legszebb az egészben, hogy az elsőnél beadta a hölgy, megkérdezte jól érzem-e magam, majd elment. (esélyt nem adott rá, hogy pénzt adjunk) A pasi nem elég, hogy rosszul végezte a dolgát, még vagy ötször visszajött, majd átnyújtott egy névjegyet a férjemnek, hogy ha úgy gondoljuk, hogy szeretnénk megköszönni a munkáját, ezen a számon elérjük.

Hát, nem gondoltuk úgy, mert pocsék munkát végzett, és még pofátlan is volt.

2011. aug. 12. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:

szia

én a második szülésnél kaptam, és nekem se használt.

A bal lábam, nekem is zsibongott, de semmi más hatása nem volt.

Kész szerencse, h gátvédelemmel, sérülésmentesen szültem.

2011. aug. 12. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem használt nekem se :-( pedig bennem fel se merült, hogy esetleg hatástalan lesz. Azt tanácsolom, hogy mielőbb kérjed, ne várj arra hogy "á még nem is fáj annyira kibírhatatlanul", majd fog! És akkor már lehet hogy késő lesz. Tőlem is kérdezgették, hogy kérek-e, én hülye meg játszottam a hőst, hogy még nem annyira rossz, majd később. Aztán amikor már a falat kapartam, alig bírtam kivárni hogy beadják az EDA-t, csak sajnos lehet hogy késő volt, mert egyáltalán semmit de semmit nem használt :-( Igaz én végül császárral szültem, ott viszont már használt amit kaptam érzéstelenítést.
2011. aug. 13. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a 2x HASZNÁLT!!
2011. aug. 13. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első szülésnél féloldalasan hatott. Az egyik oldalon érzetem mindent a másikon meg nem.

A 2. szülésnél csak a kitolási szakaszra kezdett el hatni pedig beadták időben. Nem éreztem a tolófájásokat le voltam totál zsibbadva ott lent és nem bírtam tolni se meg pisilni se így katétereztek. Sajnos mivel teljesen le voltam zsibbadva nem tudtam kitolni a babát így vákuumoztak.

A 3. szülésnél pedig egyáltalán nem hatott. a 3. az császár volt, mert ikreket vártam és éreztem, ahogy felvágták a hasam. Iszonyú éles fájdalom volt, rakták is a maszkot az arcomra altattak el egyből, mikor látták, h nem hat az Eda.

Szóval nekem a 3. szülésnél nem használt egyáltalán.

2011. aug. 14. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!