Szülés után akinek nagyon kijött az aranyere az mit használt rá és mennyi idő múlva múlt el?
Az aranyérre nekem a Mastu kenőcs vált be. Mondjuk nekem épp csak kezdődő volt, így 1-2 nap alatt el is múlt.
A gátsebre én Aloe First sprayt használtam, az nagyon jó volt. De a dokim a körömvirág krémet is ajánlotta.
Az első szülésem után nekem is hetekig tartott míg visszahúzódott,szintén nem tudtam ülni sem.Nem használt semmi. Második szülésem után ugyan olyan durva lett, szintén használtam krémet, (reparon, úgy hogy gézre tettem,és azt az aranyérre)jegeltem,és homeós bogyót szedtem. 1 hét alatt elmúlt.
A gátsebem,kb.2 hét alatt gyógyult be rendesen, én nem használtam rá semmit, csak tiszta vízzel mostam minden wc után.
Szia!
Nekem az Aloe 5 ch homeopátiás szer vált be, napi 3X 5 golyócska. A fent leírt kúpok, kenőcsök nem használtak sajnos, diónyi aranyerem volt. Jobbulást!
aranyér:
először Reparon kúp és kenőcs
majd a másik gyerek után varázsdió krémmel kezeltem
+ a Kék kenőcs is jó rá.
Jó a First és a Bioptron lámpa is.
Ülni csak úszógumin tudtam. Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!