Szülés után másnak is lett aranyere? Kezelitek valamivel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 11:05
1/7 anonim válasza:
nekem nem lett, de szerintem 10 nőből 8-nak lesz :((
nekem pl. enyhe végbélrepedésem lett "csak", az se sokkal jobb...
kérdezd meg a védőnőt, vagy a nődokidat! ajánlanak kamillás ülőfürdőt, meg vannak rá tök jó krémek is. ha viszont súlyos, akkor proktológusnak érdemes megmutatni!
2/7 anonim válasza:
nekem a terhesség utolsó hónapjaiban jött ki, szülésnél nem súlyosbodott mert császáros voltam
szülés után még megvolt pár hónapig, de nem fájt, így csak néha kentem be, aztán elmúlt magától
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem van itthon kúp meg krém is, de 20 hónapja szültem és 1x kellett használjam. NEkem arra kell vigyázzak és akkor nem jön elő hogy ne legyen kemény a székletem.
4/7 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt lett aranyerem.Miután megszültem (6 hónapja) 1x jött ki.Szerencsére!
Egyébként az orvos a Hemorid krémet írta ki.
5/7 anonim válasza:
Lett, 6 héttel szülés után. Reparon nevű krémet ajánlom, nagyon hatásos.
6/7 anonim válasza:
nekem is szülés tán kb. 6 héttel jött ki, még mindig küzdök vele. hol erősebb, hol múlni látszik. most 4,5 hnapja szültem. Naturland aranyér kenőcsét használom.
7/7 anonim válasza:
Reparon kúp és kenőcs nagyon jó.
Ami kíméletesebb, szoptatás alatt is biztonságos: varázsdió krém.
Én ezeket használom (már évek óta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!