A második császár elviselhetőbb valamivel mint az első?
Én is NAGYON megszenvedtem az első császit!A második álom volt ahhoz képest!Este császiztak,másnap voltam csak császis szobában baba nélkül,utána átkértem magam babásba.Csak nézett a dokim,meg a nővérek is mondták korai még,de teljesen jól voltam!Tudtam menni,felkelni,wc-zni,stb.!Sokkal könnyebb a második én bíztatlak:-)
Na meg erőt adott hogy van egy nagyobb gyerek aki miatt is erősnek kell lennem de tényleg jobb volt sokkal,jobban éreztem magam.Neked is hasonló jókat:-)
Furcsa ez a fájdalom dolog, a természet annyira elintézi a dolgát. Amikor az elsőnél kiment belőlem az EDA akkor azt mondta én az ágyból soha többé nem fogok felkelni, erre a párom kiszaladt a babáért és éééén aki addig halálán volt, "gyorsan" felültem, hogy megfoghassam, hisz nem lehet, hogy nem veszem magamhoz a kisbabámat. Törökülésben szoptattam, a többi császáros elhagyta magát. Majd megdöglöttem de csakazértis kint császkáltam a kenyeres/babás kocsiba kapaszkodva. Na de itthon, alig tudtam kikelni az ágyból és már vááár itthon egy nagyobb gyerek akihez igenis ugrálni kell...ettől nagyon félek...
A dokim szerint a második könnyebb....hááát...remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!