Akinél szülés alatt aranyere volt?
Figyelt kérdés
utána milyen lett?
mivel kezeltétek? mennyi idő múlva múlt el?
nekem most sajnos van, mastu vl kezelem.
2011. febr. 24. 12:30
1/8 anonim válasza:
Reparon kúp és krém segített, így is eltartott 3-4 hétig, mire elmúlt. De azóta is többször előjött sajnos. Jobbulást!
2/8 anonim válasza:
Szülés utáni napon úgy éreztem, hogy nagyon fáj a gátsebem, aztán a gátkezeléskor mondta a nővérke, hogy bizony kijött az aranyerem és ekkor jöttem rá, hogy az fáj. A kórházban nem adtak semmit, a 3. napon már nem fájt, itthon pedig Reparon-t használtam. Bár a Mastu jobb, de vmiért a gyógyszertárban az előzőt javasolták még terhesen.
3/8 anonim válasza:
Szülés előtt sperti, terhesen ezt ajánlották, szülés után mastu kúp+krém.
Brutális volt a második szülés után, nekem még az első után alakult ki
4/8 anonim válasza:
Aurobin - ez vényköteles, de nekem 1 hét alatt elmúlt vele.
Amúgy igaz, csak szüléskor jött ki, előtte nem volt.
Második szülésemnél már nem is jött elő, pedig nagyon féltem miatta.
5/8 anonim válasza:
Nekem volt alatta, már többször vérzett, de csak amiatt, hogy már nyomta a belső dolgokat a bébi...Sperti kúpot+kenőcsöt használtam, amitől sokkal jobb lett.Szülés után meg sem jobb, sem rosszabb nem lett, de most nem vérzik, nem kezelem semmivel...
6/8 A kérdező kommentje:
szombaton reggel megszületett a fiam.
6 óra volt az egész első baba.
2011. márc. 3. 15:07
7/8 anonim válasza:
Gratulálok!
(nekem is összesen 6 óra volt az első! második babámmal pedig összesen 1 óra!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!