Van itt olyan ember akinél használt A titok?
Érdekes ez a kérdés. Én mindig pozitívan és bizakodva álltam hozzá mindenhez, és eddig úgy alakult az életem, ahogy szerettem volna (38 éves vagyok most). A Titok c. filmet egy éve láttam, és nagyon tetszett. Ajánlottam a legjobb barátnőmnek, aki egy "csődtömeg", ahogy ő maga fogalmazott. Nem vált be neki. :(
Szóval van, aki fogékony rá, mert AZ AKAR LENNI, és van, akinél nem ér semmit, mert NEM HISZ BENNE.
Ezt lehet rosszul is csinálni, és az eredmény nem garantált. Nekem sem jött elsőre össze az az elit suli.
A lényeg (utólag olvastam utána), hogy a vizualizáció nem elég. Nem elég csak elképzelni a dolgot, nem elég látni azt, nem elég érezni. Mert akkor nem történik semmi. Át kell élni, és ÉRZELMEKKEL (boldogság, jólét, szerelem stb...) fel KELL tölteni! A fizikai síkon nem fog megjelenni egy gondolat sem, különben már rég tele lenne mindennel minden, hisz gondoljatok csak bele, mennyi ember mennyi dologra gondol pusztán egy napon...
Szóval. A fizikai síkon csak a teljes szívből jövő érzelmekkel teli, vizualizált gondolatok kezdenek el szééép lassan (nem azonnal) megjelenni ezen a síkon. Én tapasztaltam. Kb. 2 évig vizualizáltam (érzelmek nélkül) egy ideális barátnőt. Nem jött össze. Most, aug. közepén elkezdtem érzelmeket beleölteni. Első napon a gimiben meg is lett az eredménye... ^^
A kérdés feltevőjének szívből küldök egy nagy, baráti ölelést :)
Tegnap véletlenül nyitottam meg ezt a topikot.
Nem is hallottam erről a Titokról, de kezdett érdekelni a dolog, ahogy jöttek egymás után a hozzászólások.
Nem bírtam ki, estére meglett a film.
Egy élmény volt :)
Világ életemben pozitív ember voltam, minden sikerült, amit csak szerettem volna.
Örülök, hogy tudtomra hoztad ennek a filmnek a létezését!
Kívánom, hogy elérd az életben amit szeretnél!
jajj nagyon szépen köszönöm:D
örülök hogy neked bejött, remélem nálamis befog
Jóhogy. Ez még pár év és tananyag lesz. Mindenki tudni fogja a Titok-t ;)
Előbb-utóbb mindenki gazdag lesz és sikeres. Csak higyj benne.Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!