Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt olyan ember akinél...

Van itt olyan ember akinél használt A titok?

Figyelt kérdés
most kezdtem el olvasni róla és nagyon érdekel hogy igaz-e
2010. szept. 4. 21:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
mi ez a titok pontosan? már hallottam róla...
2010. szept. 4. 22:07
 12/20 A kérdező kommentje:
2010. szept. 4. 22:34
 13/20 anonim válasza:
100%

Érdekes ez a kérdés. Én mindig pozitívan és bizakodva álltam hozzá mindenhez, és eddig úgy alakult az életem, ahogy szerettem volna (38 éves vagyok most). A Titok c. filmet egy éve láttam, és nagyon tetszett. Ajánlottam a legjobb barátnőmnek, aki egy "csődtömeg", ahogy ő maga fogalmazott. Nem vált be neki. :(

Szóval van, aki fogékony rá, mert AZ AKAR LENNI, és van, akinél nem ér semmit, mert NEM HISZ BENNE.

2010. szept. 4. 22:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
hát amikor elolvastam akkor nagyon lelkes voltam hogy majd mindenkirálylesz, de nem lett az:(
2010. szept. 4. 22:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt lehet rosszul is csinálni, és az eredmény nem garantált. Nekem sem jött elsőre össze az az elit suli.

A lényeg (utólag olvastam utána), hogy a vizualizáció nem elég. Nem elég csak elképzelni a dolgot, nem elég látni azt, nem elég érezni. Mert akkor nem történik semmi. Át kell élni, és ÉRZELMEKKEL (boldogság, jólét, szerelem stb...) fel KELL tölteni! A fizikai síkon nem fog megjelenni egy gondolat sem, különben már rég tele lenne mindennel minden, hisz gondoljatok csak bele, mennyi ember mennyi dologra gondol pusztán egy napon...

Szóval. A fizikai síkon csak a teljes szívből jövő érzelmekkel teli, vizualizált gondolatok kezdenek el szééép lassan (nem azonnal) megjelenni ezen a síkon. Én tapasztaltam. Kb. 2 évig vizualizáltam (érzelmek nélkül) egy ideális barátnőt. Nem jött össze. Most, aug. közepén elkezdtem érzelmeket beleölteni. Első napon a gimiben meg is lett az eredménye... ^^

2010. szept. 5. 07:46
 16/20 anonim ***** válasza:
lehet ha csak szerencséd volt:D
2010. szept. 5. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés feltevőjének szívből küldök egy nagy, baráti ölelést :)

Tegnap véletlenül nyitottam meg ezt a topikot.

Nem is hallottam erről a Titokról, de kezdett érdekelni a dolog, ahogy jöttek egymás után a hozzászólások.

Nem bírtam ki, estére meglett a film.

Egy élmény volt :)

Világ életemben pozitív ember voltam, minden sikerült, amit csak szerettem volna.

Örülök, hogy tudtomra hoztad ennek a filmnek a létezését!

Kívánom, hogy elérd az életben amit szeretnél!

2010. szept. 5. 22:39
 18/20 A kérdező kommentje:

jajj nagyon szépen köszönöm:D

örülök hogy neked bejött, remélem nálamis befog

2010. szept. 6. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Mindenki használja a titkot, sokan nem tudatosan, mindenkinek olyan az élete amilyennek programozta.
2010. szept. 12. 17:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Jóhogy. Ez még pár év és tananyag lesz. Mindenki tudni fogja a Titok-t ;)

Előbb-utóbb mindenki gazdag lesz és sikeres. Csak higyj benne.Ez a lényeg.

2010. szept. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!