Használt autós gyermekülésnél (9-18 kg) mire kell ügyelni a vásárlásnál? (Azon kívül, hogy ne baleseteset vegyen az ember. )
Szia
Én sok okosságot nem tudok írni viszont ha a neten nézted az ülést akkor sétálj el egy boltba ahol árulnak olyat,taperold meg az anyagát (nagyon mű beleizzadós ne legyen) és tedd bele a babát. Mikor mi ülést vettünk volt olyan amibe szegény olyan furcsán furcsán ült stb,szóval ezt így nem tudom megfogalmazni,de nem úgy nézett ki mintha olyan kényelmes lenne neki.
Szia!
Én maxi cosi priorit vettem használtan, új huzattal.Nézd meg a huzat alatt a műanyagot, ha az repedésmentes, nincs a műanyag itt-ott kifehéredve, akkor jó.Szerintem egy jó minőségű ülést nem tesz tönkre egy gyerek még 2-3 év alatt sem, mert nem használja annyit, max. a huzat kopik ki, vagy koszolódik.
11:21 vagyok
Meg nálunk az is szempont, hogy dönthető legyen, mert ha elalszik hosszabb úton a pici, elég kényelmetlen lenne 90°-ban aludni. Még a nagyobb gyerekek is elszenderednek egy hosszabb úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!