Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autós ülést jo venni?...

Milyen autós ülést jo venni? Gondolom itt is vannak szempotok, mint minden másnál, amiket csak akkor tud meg az ember, ha használja, ezét kérlek írjátok le, hogy mire figyeljek vsárlásnál.

Figyelt kérdés

10kg-os most a kisfiam és olyan 76cm.

Akkor a 9-18kg veszem az jó?

Ha 0-18kg veszek az ugyan olyan jó lehet neki? (csak mert abba láttam most egy gyönyörűt)

2010. szept. 12. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy hasznos cikk: [link]

Érdemes az ADAC teszteket is nézegetni. A 0-sok kilóig ülések pl sosem a jobbak között vannak, mivel nehéz stabilizálni benne a kisebb babát. 9-18 vagy 9-25-öset ajánlanék. 9-18-ban a Maxi Cosi Tobi pl tesztvezető, de a BeSafe Easisleep is nagyon jó. 0-18-ra már ne pazarold a pénzedet szerintem.

2010. szept. 12. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Szerinted ez?

2010. szept. 12. 23:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én nem vennék olyan ülést, ami nem szerepel a nemzetközi törésteszt listán. Amúgy szabványnak megfelel, olcsó, és reméljük, sosem fogsz vele ütközni. Szóval ilyen szempontból akár ez is szóba jöhet igen.
2010. szept. 12. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

újonnan:

[link]

2010. szept. 12. 23:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagy kalap kaka!Először is átfogó kategória(akár a 9-36 kg),ráadásul sehol nem szerepel a tesztekben(nem véletlen)...azok közül válassz,amikről látsz teszteket(az első válaszoló már írta,hogy hol,és márkákat is írt,amik jó ülések.Az igaz,hogy azokat nem fogd megkapni 22000 ft-ért,de hát a minőségnek(és a biztonságnak)ára van.Az én fiamnak most BébéConfort Axiss ülése van(9-18 kg),már megvettük a következőt is,ami Römer(isofixes 15-36 kg).
2010. szept. 12. 23:25
 6/7 A kérdező kommentje:

ok, köszi.

Azóta olvasgattam és eldöntöttem, hogy RÖMER King Plust veszek, ezt hozták ki nyertesnek a 9-18 kilogrammig kategóriában.

Köszi mégegyszer!

2010. szept. 12. 23:25
 7/7 A kérdező kommentje:

[link]

ezen cikk nyomán

2010. szept. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!