Mit gondoltok ezekről az autókról?
Mindenkinek más autó tipus a kedvence,másra esküszik.Én nem ajánlom az olasz és francia autókat,de valaki pedig pont ezeket fogja ajánlani,mert neki pozitiv tapasztalatai voltak az adott típussal.Így nehéz dolgod lesz,ha ránk hagyatkozol.
Mindenképpen nézz meg több autót és a legjobbat vedd meg.
2012. jan. 4. 10:14
12/20 A kérdező kommentje:
13/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindenkinek más az ízlése de érdekes, hogy szinte a válaszolók fele jónak tartja a suzukit a másik pedig nem. Biztonsági szempontból rosszul van összerakva? Mondjuk jobban biztonságban lennék egy corsában vagy renault-ban?
Figyelj. Tavaly tavasszal a Hungária körúton egy Peugeot 206 hátuljába belement egy régi suzuki swift. A Peugeot hátsó lökhárítóján egy fekete folt lett, mert megfogta a Suzuki fekete lökhárítója. De ennyi baja lett. Egyetlen folt. Közelről megnéztem, semmi törés, horpadás. SEMMI. A Suzuki Swift eleje teljesen összetört. Lökhárító, lámpák, motorháztető felgyűrődött, hűtőrács, minden, az egész autó eleje összetört. Nem viccelek. Aztán láttam egy balesetet a 10. kerületben Gyakorló úton. Egy régebbi Suzuki Swift ütközött egy trabantal. A trabant ALIG tört jobban össze, mint a Suzuki. Aztán, bár az már Suzuki ALTO volt, de az Örs Vezér téren beleütközött egy 2000 körüli évjáratú Toyota Yaris hátuljába. A Toyotának, semmi baja sem lett, az égvilágon, de tényleg, SEMMI. A Suzuki eleje itt is teljesen összetört. Úgyhogy igen, sokkal nagyobb biztonságban lennél egy Renault-ban, vagy egy Corsa-ban. A Suzuki biztonságát kb. egy BICIKLIVEL hasonlítanám össze.
2012. jan. 4. 17:50
Azt tudomásul kell venni,hogy a régi swiftet a szegényebb réteg veszi.Ennèl az autónál nem érhet meglepetés.Olcsó,igénytelen,nincs vele semmi baj.Ha olyan autót akarsz ami biztosan elvisz A-ból B-be ,mindezt minimális költségek mellett,akkor a suzukit válaszd.Igen,hátránya,hogy törékeny mint a többi kisautó.Én kb 20 éve vezetek swiftet,kisebb megszakitàsokkal,soha nem volt velük probléma.Ja és még élek..Választhatsz francia ,olasz tipust is és a gatyádat ráköltöd.Mivel autókereskedő voltam,nincs az a típus amit ne vezettem volna.Saját autónak mindig swiftet használtam.Vajon miért?
2012. jan. 4. 18:11
Azt tudom, hogy szüleimnek tíz éve van ugyanaz a Swiftje (amúgy 12 éves), és max. félmilliót költöttek rá ez idő alatt. Iszonyú strapabíró járgány, soha nem hagyta ott őket (mikor még nem volt saját kocsim, én is elvittem pár körre ide-oda, ment, mint az ágyúgolyó).
Francia autót biztos, hogy nem vennék, tele vannak az autókereskedések néhány éves modellekkel (vajon miért?...).
2012. jan. 4. 18:55
"Ha olyan autót akarsz ami biztosan elvisz A-ból B-be ,mindezt minimális költségek mellett,akkor a suzukit válaszd." - ???
és ma 17:50
Az nem baj hogy gyűrődik mint állat, mert az pont jó, veszi el az ütközési energiát és az életet menthet.
De az baj, hogy minden tűzoltó tudja lakót területen kívül ha Suzuki Swift vagy Daewoo Tico ütközik mentőt nem (csak hulla szállítót kell hívni).
2012. jan. 4. 20:30
Amúgy a temetés manapság rohadt drága, és nem hiszem hogy ennyien oda készültek volna a Swifttel.
2012. jan. 4. 20:31
ja te vagy az a koporsós swiftes-ticos pali.Ne engedjük az utcára ezeket, mert a tűzoltós ismerősöd ezt mondta, meg azt mondta.Nem unod már ezt a sok hülyeséget.Mert én már nagyon.Ezt nyomod az összes autós kérdésnél.Miért nem a motorkerékpáros kérdéseknél nyomod a rizsát,hogy nincs rajta 4 kerék ezért veszélyes.Vagy vegyen mindenki volvot,mert az a legbiztonságosabb.Rossz hírem van,vannak itt kevésbé tehetős emberek is akiknek a suzuki swift tökéletesen megfelel.
2012. jan. 4. 20:41
Hál istenek nem négy kerék, hanem négy ember gyakran két gyerek nincs a motoron.
És nyomni fogom amíg hagyják, mert ez a Swift egy szándékos veszélyeztetés.
Na nincs pénzed biztosítékra, akkor már fer megpatkolni a vezetéket?
2012. jan. 4. 23:33
Kapcsolódó kérdések: