Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is örül az egyre drágább...

Más is örül az egyre drágább benzinnek?

Figyelt kérdés

Én örülök.

-kisebb forgalom, nincsenek dugók

-nincs szmog

-csak az ül kocsiba akinek muszáj

2012. jan. 1. 16:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten....

Kérdező te túl mész minden határon...

Én ha 1000 forint lenne 1 l benzin akkor is ugyan ennyit mennék, mivel ha 3 havonta itthon vagyok egy hetet, nehogy már ne élvezzem ki a szabadságom.

Egyébként a családon belül és az ismerőseim között sem vettem észre, hogy kevesebbet mennek az autójukkal. Lehet te idő közben elköltöztél egy zsákutcába és azért csökkent feléd az autóforgalom.

2012. jan. 1. 20:40
 42/52 anonim ***** válasza:
A 43-as válaszolónak teljes mértékben igaza van !!!!!!!
2012. jan. 1. 20:42
 43/52 anonim ***** válasza:
Pf.
2012. jan. 1. 20:48
 44/52 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem meg apuci veszi neki a benzint. A kocsiját is a szüleitől kapta. Azért nem érdekli a benzinár, mert nem ő fizeti. Ha 10k lenne egy liter benzin, szerintem akkor is kifizetné apuci a drága kis fiacskájának...
2012. jan. 1. 20:58
 45/52 anonim ***** válasza:

Te fogj kezet a kérdezővel...

1.lány vagyok

2.18 éves korom óta külön élek a szüleimtől, külön kasszán.

2012. jan. 1. 21:08
 46/52 anonim ***** válasza:
Ki szólt hozzád? A kérdezőnek írtam ezt
2012. jan. 1. 21:14
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
És a drága kenyérnek is örülni fogsz te majom. Vagy szerinted a holmikat talicskával szállítják a boltba??
2012. jan. 1. 22:09
 48/52 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kisebb a forgalom!

Felénk ráadásul kevesebb a munkahely, kevesebb pénzük van az embereknek és mégis tele van a város autóval. A belvárosba alig lehet parkolni, kivétel a vasárnapi nap mert olyankor kevesebben dolgoznak.

Aki eddig is kocsival járt az akkor is azzal fog ha havonta 5 ft-tal drágul a benzin.

Arra lennék kíváncsi hogy akik helyi lakosok azok is kocsival járnak e mert nem hiszem hogy minden butikban vidéki dolgozik (főleg hogy olyanokat keresnek aki helyben lakik) mégis tele van a parkoló mindig ugyan azokkal az autókkal. A vásárlók meg nem tudnak hova állni.

2012. jan. 2. 11:04
 49/52 A kérdező kommentje:
Na +6 Forint, most már tényleg mehettek busszal!!!
2012. jan. 2. 14:20
 50/52 anonim ***** válasza:
Képzeld még most se fogok busszal járni, mert a munkám miatt nem tehetem meg. Te viszont egy ritka rosszindulatú ember vagy kérdező, és szerencse, hogy nem ilyen emberek vannak a környezetemben.De ha az élelmiszer árak nőnek, mert ugyebár a gázolaj is nőtt, lehetőleg te ne panaszkodj, hanem egyél kevesebbet.
2012. jan. 2. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!