Más is örül az egyre drágább benzinnek?
Én örülök.
-kisebb forgalom, nincsenek dugók
-nincs szmog
-csak az ül kocsiba akinek muszáj
Úr Isten....
Kérdező te túl mész minden határon...
Én ha 1000 forint lenne 1 l benzin akkor is ugyan ennyit mennék, mivel ha 3 havonta itthon vagyok egy hetet, nehogy már ne élvezzem ki a szabadságom.
Egyébként a családon belül és az ismerőseim között sem vettem észre, hogy kevesebbet mennek az autójukkal. Lehet te idő közben elköltöztél egy zsákutcába és azért csökkent feléd az autóforgalom.
Te fogj kezet a kérdezővel...
1.lány vagyok
2.18 éves korom óta külön élek a szüleimtől, külön kasszán.
Egyáltalán nem kisebb a forgalom!
Felénk ráadásul kevesebb a munkahely, kevesebb pénzük van az embereknek és mégis tele van a város autóval. A belvárosba alig lehet parkolni, kivétel a vasárnapi nap mert olyankor kevesebben dolgoznak.
Aki eddig is kocsival járt az akkor is azzal fog ha havonta 5 ft-tal drágul a benzin.
Arra lennék kíváncsi hogy akik helyi lakosok azok is kocsival járnak e mert nem hiszem hogy minden butikban vidéki dolgozik (főleg hogy olyanokat keresnek aki helyben lakik) mégis tele van a parkoló mindig ugyan azokkal az autókkal. A vásárlók meg nem tudnak hova állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!