Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is örül az egyre drágább...

Más is örül az egyre drágább benzinnek?

Figyelt kérdés

Én örülök.

-kisebb forgalom, nincsenek dugók

-nincs szmog

-csak az ül kocsiba akinek muszáj

2012. jan. 1. 16:50
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Nem? Akkor te minek írtál ide nagyokos?
2012. jan. 1. 19:59
 32/52 anonim ***** válasza:
Több választ is írtam.De amint látod olyan idióta hogy nem lehet megváltoztatni a véleményét.És nincs még egy h_lye ember aki örül annak hogy drágul az üzemanyag.Na meg azt kívánja hogy legyen 500.Az ilyennek mentális betegsége van.
2012. jan. 1. 20:01
 33/52 anonim ***** válasza:
Kérdező te most őszintén örülsz neki, hogy rengeteg apuka/anyuka egyre kevésbé teheti meg, hogy autóval vigye a csemetéket óvodába, általánosba?
2012. jan. 1. 20:04
 34/52 anonim ***** válasza:

"Ha arra nincs lóvéd, hogy kifizesd a balcsira a benzinköltséget, akkor ha ajándékba kapnál egy teletank naftát, mégis mire lenne pénzed, ha leérsz? Nyaralóra, strandra, fagyira, kajára miből?"

Van egy nyaralónk,amit anno a 90-es években könnyű szerrel fel tudtunk építeni.Ha ingyen kapnék egy teli tank benzint,akkor nekem semmi plusz költségem nem lenne abból hogy a Balatonon töltök 3 napot,vagy itthon töltök 3 napot.Ugyanis ott is annyiba kerül a kenyér,a tej,és villanyszámla is.Strand nem kerül pénzbe,mivel ingyenes strand van.

Egyetlen plusz költség van,az autópálya díj.De azt viszont kompenzálja az,hogy a nyaralóba nem fizetünk a vízért,mert fúrt kút van.Na ennyit erről kedves "Idegen Emberek Gazdaságának Szakértője".

Ja és tudod nem mindegy hogy egy hétvégi leruccanás benzinköltsége 10000 forint,vagy 17000 forint.

2012. jan. 1. 20:05
 35/52 anonim ***** válasza:

Más is örül az egyre drágább benzinnek

Igen a MOL meg az állam örül mert több pénz folyik be a zsebbe mi nem nagyon bár lesz*rom az árakt mert 1 hónapban 5-6 alkalommal veszem elő az 5 literes átlag fogyasztású autómat bevásárlásra vagy ha menni kell valahova így 5-10 liter benzinből egy hónapig elvagyok ;)

2012. jan. 1. 20:05
 36/52 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem örülök a drágább benzinnek, de mivel az én autóm benzinből 4,1 litert kér egy 100 km-es távon, mostmég nem izgat annyira mintha 600 forint lenne a benzin.
2012. jan. 1. 20:10
 37/52 anonim ***** válasza:

Hát én kérek elnézést, csak magamból indultam ki, aztán ha már leugornék a Balatonra vinnék magammal pénzt is, mert vajas kenyeret itthon is tudok enni, azért nem fogok utazni több száz km-t.

De közelítsük meg a kedvedért a dolgokat másképp. Azt mondod, nagyon nem mind, hogy 10 vagy 17 ezer ft az üzemanyagköltség. Áldjon meg az ég, ha ennyire szarul állsz, akkor egyáltalán hogyan gondolod az autó fenntartását? Hiszen csak a kopó alkatrészek, a biztosítás, a 2 évente esedékes műszaki, a nem tervezett elromlások elvisznek évente egy kisebb vagyont...Ha elromlik valami turbó vagy gallyra megy a futómű a verdádban, akkor mit csinálsz, eladód a nyaralót?!

2012. jan. 1. 20:10
 38/52 anonim ***** válasza:
0%

@34 "Kérdező te most őszintén örülsz neki, hogy rengeteg apuka/anyuka egyre kevésbé teheti meg, hogy autóval vigye a csemetéket óvodába, általánosba?"

Fú, na az ilyentől áll fel a szőr a hátamon cseszdmeg! Az ne zavarjon, hogy egy-két száz évig eljártak az emberek gyalog is, sőt, ha nem csal az emlékezetem engem sem hurcoltak a szüleim kocsival sehova, pedig az csak egy-két évtizede volt. El bírtam menni gyalog b*zmeg a suliba, és nem szakadtam bele. Pff.

2012. jan. 1. 20:13
 39/52 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező egyszerűen irigy , biztos nincsen autója és szeretne egyet de nincs rá pénze és ezért utál mindenkit aki autót használ.Nem baj , had irigykedjen csak.Aki ilyeneket kíván az megérdemli.Ahogy az egyik válaszoló mondta , autó nélkül elveszett emberek vagyunk.
2012. jan. 1. 20:24
 40/52 anonim ***** válasza:
Tudod kedves kérdező sok ilyen "olcsójános" van beleértve téged is.
2012. jan. 1. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!