Hogy bírjátok elviselni az autózás költségeit?
Itt van egy tanulságos cikk arról, hogy milyen sok, és Európában is kirívó összegű teher sújtja a magyar autósokat. Ez nekem már teljesen abszurd. Közben hivatalos adat is van róla, meg én is észreveszem, hogy sokkal kevesebb autó jár ma, mint pár évvel ezelőtt. Én Budapest belvárosában lakom, de többfelé járok, és azt vettem észre, hogy gyakorlatilag eltűntek a dugók. (Hacsak baleset vagy útlezárás miatt nincs.) 2013-től nagy csapás lesz a Pestre munkába járóknak a dugódíj bevezetése.
Erősen gondolkodok egy motoros jogsin és egy motoron...
Mert hát a BKV sem mindenható. :) (Meg igencsak romlik...)
Az országunk szarozását azért kerüljük, ha lehet! Ha mindenképpen hibáztatni akartok valakit, vagy valakiket, fogalmazzatok pontosabban! Ami az afrikai országokat illeti, látom sokan csak a fénydobozon keresztül látják a világot, és fogalmuk nincsen a valóságról.
Ami a kérdést illeti, az autóra nálunk szükség van. Ha rossz az idő, vagy messzebbre kell menni, akkor muszáj használnunk (kisgyerekek miatt). Tehát a biztosítás, baleseti adó, stb. nem elkerülhető. Így a benzinen igyekszem spórolni, a mindennapos munkábajáráshoz egyre gyakrabban előkerül a bicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!