Másfél éve nincsen a párommal munkánk nagyon nehez tudom elviselni ezt az állapotot.47 éves vagyok túl egy agyinfarktusom, lassan minden betegség kijön rajtam, fizikálisan és mentálisan is rosszúl érzem magam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 16:12
1/2 anonim válasza:
A lelki probléma, testi tünetekben jelenik meg. Hol laktok, hogy még egy takarítói állást sem kaptok?
2/2 anonim válasza:
Nem könnyű, de mégiscsak valamilyen munkát kell keresnetek. Tanácsolom ezt azért is, mert a bajokat is az okozza, hogy nincs munkátok.
Egy nagynéném tanyán él. 57 éves. Pár éve megszünt az állami munkahelye. Mégis szinte mindig talál magának valamilyen munkát. Van, hogy csak két hétre, van, hogy 5-6 hónapra. Folyamatosan megy utána. Érdeklődik, nyüzsög. Otthon szoromkodik a legkevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!