Hogy bírjátok elviselni az autózás költségeit?
Itt van egy tanulságos cikk arról, hogy milyen sok, és Európában is kirívó összegű teher sújtja a magyar autósokat. Ez nekem már teljesen abszurd. Közben hivatalos adat is van róla, meg én is észreveszem, hogy sokkal kevesebb autó jár ma, mint pár évvel ezelőtt. Én Budapest belvárosában lakom, de többfelé járok, és azt vettem észre, hogy gyakorlatilag eltűntek a dugók. (Hacsak baleset vagy útlezárás miatt nincs.) 2013-től nagy csapás lesz a Pestre munkába járóknak a dugódíj bevezetése.
Nem autózom, eddig se láttam az értelmét.
Amúgy más világ lesz, mint eddig: az európaiak ülnek a biciklire, a kínaiak meg az Audiba, Ferrariba.
Tény és való, hogy sok a szívatás, de ha van 1-2 diplomád, és egy jól fizető állásod, akkor azért egyelőre még fenntartható a dolog...hogy később mi lesz, az más kérdés.
Jómagam még szeretnék jövőre egy nagyobb és erősebb autóba átülni, hogy aztán összejön -e az majd elválik :)
Hát egyre nehezebben.
Én BKV-val járok (éves bérlet) és a kocsi csak hobbira van, ritkán megyek vele. Legutóbb októberben tankoltam :P viszont valóban a kötelező költségek is majd 100e évente. Az átlag felett keresek egy kicsivel, egyedül élek, nincsen gyerek, így megtehetem, mert részben ez volt az álmom (mármint hogy legyen autóm) :)
Hazudnék ha azt mondanám hogy nem gondolkozok el az eladásán havonta 1* :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!