Opel astra 1,7 td városba mért fogyasztás 8liter ez nem sok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 17:58
2/13 anonim válasza:
Sztem meg rengeteg a 8 liter télen is. Télen max 6.5, de az is nagyon max...
3/13 dizus válasza:
Ezeknél a japán motoroknál ez teljesen reális.Nem a legújabb konstrukció,de az alap karbantartással elnyűhetetlen.
4/13 anonim válasza:
Nagyon sok, akár tél van akár nyár. Sürgősen meg kell nézetni szakemberrel a gépet.
5/13 dizus válasza:
Nem tudom miért gondolják az emberek,hogy egy 1.7motornak télen max 6l-t kellene fogyasztani!Miért kell mindig azt a hülyeséget szajkózni hogy ami diesel az 5l-t fogyaszt,ami meg benzines az meg 10-et!Egyszer mérjétek már meg pontosan hogy mennyit fogyaszt az autótok!És mi van a vezetési stílussal?Az nem számít,csak a kocsi lehet sz@r?
6/13 anonim válasza:
Sem az autód, sem a vezetési stílusodat nem ismerem....
Nekem 1.6 D Opelem volt hosszú évekig.
Nyáron: 5,5 l
Télen: 6,2 l volt a fogyasztása, Bp.-en.
7/13 anonim válasza:
Hát nem tudom! Ismerősömnek kétezres benzines nissan primeraja van és az eszik 8 litert! 1.7-es TD-nek az sok sztem.
8/13 anonim válasza:
Ötödiknek: több ismerősömnek van 1.7TD motorral rendelkező opelje (astra, corsa), senkinek nem eszik 6,5-nél többet télen. Az átlag 6L, a 6,5-ös elismeri, hogy mindig nyomja neki. Nekem is volt dízel autóm, tudom, mit beszélek.
9/13 anonim válasza:
ford focus c-max 1.6 tdci, városban még nem evett 7et sem, pedig volt dugó, araszolás, szenvedés.
ma voltunk a Kékestetőn, 5L-t írt a fedkomp. nagyrészt országúton toltuk, de persze átmentünk vele pár városon, falun is.
nem tudom, hogy kamuzik-e a verda, de ha nem, akkor jóság van :D
10/13 gomzoli válasza:
Sok. Nekem Combo van, igaz a modernebb cdti motorral, de ugyanez az 1,7-es Isuzu diesel, és csak városban, ilyenkor télen sem több 6,5, max.7 liternél a fogyasztása. Vegyesben 6 alatt marad ilyenkor is. Csak hosszútávon, (nem autópályatempóban) alig több 5 liternél. Egyszer tudtam vele majdnem 8 litert megetetni, Frankfurt és Berlin között 600 kilométeren keresztül végsebesség környéki tempóban (180+), ahol csak lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!