Mitől fogyaszthat ilyen sokat a babettám?
Napi 10 Km-t megyek vele nagyjából és így, egy hét alatt (5-6 nap) kifogy a három literes tank.
A gépkönyvben azt írják, hogy 100Km-en eszik 1,6 liter benzint.
Az én esetemben ez hat liter körül mozog (ennyit még egy autó sem eszik meg!).
Elképzelhető, hogy kicsit magas a karburátorban a benzinszint, de közel sem annyira, hogy csöpögjön belőle.
Indul rendesen, de ha bemelegszik, akkor a hidegen még magas alapjárat, szinte nullára esik vissza.
Ha felgyorsul, akkor 40Km/h felett megy, de viszonylag lassan éri el ezt a sebességet és szinte semmi erő sincs benne.
Egy nagyobb dombra már nem képes felmenni, csak ha rásegítek a pedállal.
207.500
Néhány hónapja került hozzám és előtte szinte nem is használták (öregeknél volt).
Az indítópfákat és a kuplungot tegnap néztem meg, és egy kis olajos szennyeződésen (tényleg nem sok) kívül nem igazán volt baja.
A henger kopást hogyan ellenőrizhetem?
Köszi!
Most egy kicsit beszoptam, mert az olajos szennyeződés miatt kiszedtem a szimeringet és hát nem annyira jött ki egyben...
Naná, hogy csak utána mentem el a boltba hogy vegyek másikat és pont nem volt készleten adott méretben.
Csak január második felében lesz, úgyhogy addig várnom kell.
De addig meg tudom nézni a kompressziót.
Csak hát mit jelent az, hogy "kicsi" a gyakorlatba átvíve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!