Kamionoknak pót illetve szállítmány nélkül mennyi a fogyasztása?
Figyelt kérdés
A neten rengeteg oldalt lehet találni ezzel kapcsolatban, de csak 25 tonnás áruval. Arra lennék kíváncsi, hogy önmagában egy 10 tonnás vontató mennyit ehet?2011. dec. 15. 14:47
1/24 anonim válasza:
A vontató önmagában 6-8tonna között mozog ( kivéve a duplahúzós és 4 tengelyes vontatókat ). Szólóban maga a traktor 20 alatt eszik. Üres póttal is elmegy 20 körül.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! De egy International LoneStar, vagy egy Peterbilt 587-es nem 10 és 11 tonna között mozog üresen? Nem tudok 10 alatt traktorokról.
2011. dec. 15. 15:44
3/24 anonim válasza:
Az lehet, de nem írtad, hogy amerikai rettenetre gondolsz, én meg nem vagyok gondolatolvasó :)
Pontos adatot nem találtam de, a max össztömegből és arra következtetek, hogy 10-11 tonnánál nincs több szólóban. Annak is el kellene mennie 20 literrel.
4/24 A kérdező kommentje:
Ezt a választ is köszönöm! És igazad van, valóban nem írtam. :)
2011. dec. 15. 16:51
5/24 anonim válasza:
Te mit találtál, rakottan mennyit eszik?
6/24 A kérdező kommentje:
5-7 gallon mérföldenként, ami 47-33 liter közötti értéket jelent. De ez szigorúan megpakolva - nekem a teljesen üres kell.
2011. dec. 15. 19:01
7/24 anonim válasza:
Érzek némi összefüggést egy pár hónappal ezelőtti kérdéssel, amikor valaki azt kérdezte, hogy milyen lenne ha kamionnal járna a suliba... :P
8/24 anonim válasza:
Nem tudom mennyi odakint a max össztömeg, de ha nem sokkal több mint nálunk, akkor a 47 azért egy picit soknak tűnik számomra. Nyilván ha arányosan több akkor okés az.
9/24 anonim válasza:
nemolyan sok az a 47 van 1-2 európai kamion is ami veri a 40et...
10/24 anonim válasza:
Van nálunk is egy két gázolajtemető, de azért a az esetek 95%-ban az európai gépek országúton elmennek 35 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!