Kamionoknak pót illetve szállítmány nélkül mennyi a fogyasztása?
Figyelt kérdés
A neten rengeteg oldalt lehet találni ezzel kapcsolatban, de csak 25 tonnás áruval. Arra lennék kíváncsi, hogy önmagában egy 10 tonnás vontató mennyit ehet?2011. dec. 15. 14:47
21/24 anonim válasza:
Igazából nem ok nélkül szaladgálnak azok szólóban az úton. Olyat haszongépjárművel nem nagyon csinálnak.
22/24 A kérdező kommentje:
Aranyos. :)) Gondolhatnád, hogy tudom, de ettől függetlenül míg fel nem veszi az árut, addig is üzemel, és kíváncsi voltam, mennyi megy pocsékba. Remélem most már körvonalazódik az utóbbiak számára is a kép, és ide nem tartozó off bejegyzéseket nem írnak.
2011. dec. 21. 12:37
23/24 anonim válasza:
Az átállásokat legtöbbször fizetik, ha nem akkor úgy szervezik a fuvart, hogy ez a lehető legminimálisabb legyen az "üres kilóméter".
24/24 anonim válasza:
Én eddig egy Daf xf 105.460 assal üresben 18-23 liter/100
43 tonnával pedig 41/100 volt
de volt olyan hogy 46 tonnával lejtőn felfelé 53 at evett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!