Jeges úton hegyről lefelé ti is le szoktátok állítani a motort és a féket nyomva lecsúszni hogy 0 legyen a fogyasztás?
Nem, mert nem szeretem a hidegben az árokparton ücsörögve várni a traktort, hogy kihúzza az autót az árokból.
(és sajnos a magyarországi sofőrök 99%-ával ellentétben nem vagyok Superman, aki telefonálás, reggelizés és újságolvasás közben, acélszálig kopott nyári gumival is bármikor képes 160-ról biztonságosan megállni a jeges hegyi úton vasig kopott fékbetétekkel)
Az első válaszoló jelentkezzen már a Showder Klubba! Szívesen hallgatnám hétfőnként! Ezt halál komolyan mondom!!
Kérdező, te meg provokálni akarsz? Miután kiröhögtük magunkat az első válaszolón, menj és olvass egy jó könyvet.
Elsővel értek egyet.
Nooormális?
Nyomtál te már valaha féket jeges úton?
Gurultál már le valaha hegyről jeges úton?
A kérdésre a válasz: nem, és te se tedd
És most viccen kívül: ne próbáld ki, mert meghalhatsz. Úgy begyorsulsz, hogy csak egy fa állít meg, vagy egy árok, vagy ne adj' Isten egy másik autó, tele ártatlan emberekkel. Illetve még kipördülhetsz, felborulhatsz, és a végén elszállhatsz, mint a győzelmi zászló. Akkor aztán a túlvilágról számolhatod, hogy mennyi benzint spóroltál meg.
Második válaszoló voltam.
Az a baj, hogy amennyi idiótaságot itt kérdeznek néha, már sokszor az ilyeneket is komolyra vesszük, mert ténleg van olyan gyökér, aki ezt kipróbálná...
"Me csakazétis spórolok..."
Viszont akkor levehetnéd a kérdést, vagy ki lehetne írni hogy fake, még a végén valaki ténleg ötletet kap...
Ismerek ilyen idiótát sajnos...a srác lejtőn lefelé az utolsó 300 méteren a gyújtást is levette, de a kormányzár miatt nem tudott a célhoz lekanyarodni.
Többet nem csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!