Szerintetek mennyire van ár-érték arányban a következő autó?
Figyelt kérdés
szeretnék egy ilyen autot de nem tudom hogy nem-e túl olcsó,nem akarok befürödni vele,tudom h igy nem lehet megitélni.
csak kiváncsi vagyok elsőre mit mondanátok.
2011. dec. 8. 22:03
1/22 anonim válasza:
Ha van még ugyanennyid javításra, és még ugyanennyid benzinre, akkor érdemes megfontolni.
2/22 anonim válasza:
3/22 anonim válasza:
2800as motorral benzinest? Benzinkutat is vegyél hozzá. Ha már mindenképp BMW amit nem ajánlok, akkor dízelt, nem ilyen nagy motorral.
4/22 A kérdező kommentje:
jogos felvetés
2011. dec. 8. 23:14
5/22 anonim válasza:
miért kell mindig negatív véleményt írni erről az egy autótípusról? Miért kéne ugyan ennyit rá költeni?Meg kell nézni ki kell próbálni át kell vizsgáltatni és ha jó nyugodtan vedd meg.
6/22 anonim válasza:
Mert ha makulátlan, akkor valszeg nem feleannyiba kerül, mint a többi hasonló tipusu azonos évjáratú autó. Pusztán csak ezért.
7/22 anonim válasza:
Az 528 motorja nem rossz, 12-vel el is mászkál vegyesben. Vonzó autó ezért az árért, viszont az alkatrészek drágák, a futóművében bőven van alumínium ami a mi útjainkon tönkre is megy, és hát nem olcsó. Ha van pénzed javíttatni, fenntartani, boldog leszel vele. Ha csak szűken jön ki a vételára is a költségvetésedből, akkor nem ajánlom.
8/22 anonim válasza:
A második válaszolónak sikerült megtalálni az egyik legdrágábbat a sorban.
Az első lökhárító nincs színre fújva ez is elvesz az árából.
Különben meg van hasonló ár kategóriájú a választékban.
És melyik 13 éves autónak ne lenne problémája?
Ha 2,8-as benzinest akar venni biztos van pénze tankolni is. Én sem ijednék meg egy ekkora motortól. 2,5 omegával járok és egyáltalán nem vészes a fogyasztása. Pedig nem tartozom a gazdag emberek közé.
Dizelt pedig pont hogy nem javasolnék egy ilyen korú autóban. Na azzal be lehet fürödni.
Üdv egy szerelő.
9/22 anonim válasza:
Szándékosan linkeltem az egyik legrágábbat, így volt nagy a kontraszt az árban évjáraton belül.
10/22 anonim válasza:
Ez a benzinfaló szörnyeteg sajnos a gatyádat is megeszi. Egy ekkora autót meg is kell mozgatni. Inkább vegyél egy jó kis 320D-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!