200. 000 Ft ből milyen kocsit ajánlatok?
Figyelt kérdés
Ami jó, és azért megy is. 22 F2011. dec. 7. 18:46
1/28 anonim válasza:
hali!
Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem Suzukit vegyél!
Megbízhatóak, nincs velük egyáltalán gond és nagyon hálásak!
Én 6 éve nyúzom, amikor megvettem akkor volt 14 éves.
Semmi bajom nem volt még vele.
Csak tipp!
2/28 anonim válasza:
Ennyiért nincs jó. Talán Swiftet javasolnék.
3/28 anonim válasza:
Opel astra,corsa.Rohad kicsit,nincs benne semmi extra(max el.ablak) de megy,nem eszik sokat és megbízható.
4/28 anonim válasza:
Excsajom nemrég adta el az 1.3as Swiftjét ( 94es ), volt benne egy fejegység, 4 hangszóró + 1 mélyláda. Asszem adta hozzá a 4 alufelnit is , 240 000HUF-ért. Igaz piros matricás, de ha nem fővárosi vagy akkor lényegében mind1. Ennyiért ennél egyszerűbb és problémamentes kocsit nem nagyon fogsz kapni szerintem.
6/28 anonim válasza:
200.000 Ft? Ennyiből kocsit? Ennyiből kocsit nem, csak Suzukit kapsz, vagy egy jobb fajta kerékpárt.
7/28 anonim válasza:
trabantot. szerintem kapsz 80 ezerért egyet alkatrésznek egyet pedig műszakival
10/28 A kérdező kommentje:
NISSAN SUNNY?????
2011. dec. 7. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!