Szeretnék venni egy citroen xsara sx 1.6os benzines kombit kocsit. Vélemények erről a kocsiról?
61 éves édesapámé pont eladó lehet, alig használja: első tulajdonos, 2000-es évj., 1.4 SX, vegazöld-metál, Sony cd/mp3, el. abl.-tük., kp.zár, légzsák, vonóhorog, színes üvegek, szervo, 15-ös 5 hónapos alufelnik, 14-es gyári lemezek téligumikkal, garantált 143.000 km körüli futás, stb.
Egyszerű technika, megbízható autó, én sem gondoltam volna, német autó párti vagyok.
nekem külsőre tetszik, meg megbízható is. igaz fél évente kell szervízbe vinni mert elő jön rajta valami, de nem hagy az út szélén. elektronikai bizbas*ok jönnek ki rajta.
keveset zabál, olcsó a fenntartása. ha a kötelező cserét, kopó alkatrészeket lecseréled nem lesz nagy baj vele.
Jó kis járgány! Nekem 1.4-es benzines van, 2003-as. Megy mint a golyó. Indulásnál nem a leggyorsabb, de 1.6-osnál ilyen gondod nem lesz. Autópályán tartósan is viszi a 160-at, kb. 180-ig mertem menni vele próbából :-) Nem száguldozok amúgy, épp hogy komótosan szeretek autókázni, de tudna menni. Autópályán szépen halad 120-130 között. Nagyon jó a rugózása, jól kanyarodik, fexi az utat. Mindez mellett még kényelmes és szép is.
A miénk az ilyen: /csak illusztrációnak teszem fel/
Kombit szerettünk volna mi is, de épp nem találtunk akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!