Mi a véleményetek erről a BMW x6-osról?
Kicsit sokallom a kilométert benne, meg mintha sokat fogyasztana. Mennyibe kerülhet ez a szépség átíratással meg biztosítással együtt?
Egy X6-os nem családi autó. "Üzletemberek" (értsd: maffiózó cigányok, uzsorások, stb... főként) járnak vele. Nekik meg ugye sokat kell kocsikázni, hogy "beszedjék a járandóságukat". Úgyhogy a km tök reálisnak tűnik.
Amúgy ha apuci ad 10 milkát kocsira nehogy már ne tudja neked tankolni, mit izgulsz ezen?!
Én is ezen röhögök :D Szánalmas mikor valaki 10milkás kocsit akar venni, és a 10-12 literes fogyasztáson aggódik :D Meg hogy BP-en többet fogyaszt :D:D:D:D Akkor vegyél egy új Corsa D-t és az majd nem eszik annyit, az női autó legalább... Amúgy fos BMW-re én nem költenék ennyit, miért nem nézel valami Chrysler-t inkább? PT Cruiser még inkább női autó, de ha mindenképp böhöm autót akarsz, akkor ott a 300C, 300M. Vagy inkább vennék egy Lancia Thesis-t. Ami azért odaver a fostos BMW-nek. BMW státuszszimbólum, amit felsoroltam pedig egy életérzés....
Ittvannak ezek példának. Merd megnézni ezeket is, sokkal jobbak mint a BÉEMVÉ MERCÉDESZ AUDI hármas...Ezek a márkák maximum a népautóval közlekedő emberkék számára tűnnek drága és elérhetetlen dolgoknak, de esküszöm X6-osban a bőrt legszívesebben késsel darabolnám szét, annyira szar fos anyagminősége van.
Ennyi KM-el német autót TILOS VENNI!
Német autót addig szabad használni, ameddig garancia van rá, utánna egyből el kell adni, mert minden elszáll és nagyon drága a szerviz.
Német autót addig szabad használni, ameddig garancia van rá, utánna egyből el kell adni, mert minden elszáll és nagyon drága a szerviz.
Nem feltétlenül. Anyámnak német van (2-es golf), olcsó hozzá minden. Nekem német van (e60), ahhoz sem vészes, csak meg kell találni a jó forrást. Hozzáteszem, nem lopott alkatrészeket rakatok be, pedig ha nagyon akarnék, tudnék azt is.
Első autónak feleslegesen nagy és drága, de ettől függetlenül menj el, próbáld ki és dönts e szerint.
A szervíze drága, ez biztos, a fogyasztása relatív: egy 3 literes, bi-turbo dízel 2 tonnát mozgatva, 6-os automatával is van átlag 10-12 l/100km. Rúgatva még több..
Ez nem sok az autó paratmétereit és tudását tekintve, de a korszellembe bizony már lassan nem illik.
Bár lopni sem illik, mégis lopnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!