Lehet a kocsiba utólag ABS-t, ASR-t és ESP-t szereltetni? Ha igen mik ezeknek a feltételei?
Én 1,3-mas Skoda Felíciát, de ha lenne 4millám, akkor nagyon nem az ABS-t, meg az ülésfűtést hajszolnám bele, hanem vennék egy újabb kocsit, amibe már van.
Semmi bajom a Suzukival, meg a Suzukisokkal, de akárhonnan nézed, ez meggondolatlanság. Manapság ennyi pénzből egy jól felszerelt régebbi Mazda3-mast kapsz, ami valljuk be, jobb kocsi bármilyen szemszögből, mint egy méregdrága, "agyontuningolt" Suzuki...
Szép napot!
"Költeni mindig lehetne rá, de tény, hogy a tiéd már felszereltebb mint egy 5-ös BMW" < azért amit itt felsorolt (az etanol-átalakítón kívül), mint gyárilag megvan egy 5ös BMWben, csak mellé az nagyobb, kényelmesebb, biztonságosabb és jobban megy.
Az viszont tiszteletreméltó, hogy van olyan fanatikus aki ennyi időt és pénzt szán arra, hogy olyan kocsit építsen, amilyet szeretne.
Én 3 éve vettem egy használt Audi A4-est, full extrás S-Line kivitelben. 2.25 millióért. Az igaz, hogy etanol átalakító, feszültség átalakító és a digitális iránytű:)) nincs benne.
Van viszont:
- ABS, ASR, ESP, tempomat
- DSG automata váltó
- multimédiás egység (Navi, DVD, TV, Bose hifi)
- 4 elektromos ablak, elektromos tükrök
- fűthető, elektromosan állítható, memóriás, masszáz funkcióval ellátott bőr ülések
- 6 légzsák
- központi zár, riasztó
- dupla digitális klíma
- tolatókamera
- stb....
Ráadásul biztonságos, takarékos és egész jól megy ha éppen arra van szükség. Az elmúlt 3 évben erre a kötelező dolgokon kívül egy buznyákot sem kellet költeni! Továbbá ha ezzel megjelenek valahol nem röhögnek ki vele.
Jelenleg egész pontosan két ilyen kocsit tudtál volna venni a tuning buzuki árán.
Hát normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!