Szerintetek milyen autó való nekem?
Maximum 7 millióba kerüljön új (0 km-es) állapotban.
Erre használnám:
- túrázáshoz ( pl. aszfaltúton elegyek Ausztriába, hegyi aszfalt utakra, majd 100-150 km-es letérőkkel a hegyeken földesúton megyek tovább ( hóban, sárban, esőben vízben)...
Szóval az a lényeg, hogy megbízható legyen, 4x4 hajtás, ne ragadjon bele a sárba és bírja az offroad-ot minden évszakban.
Néztem a google-n párat, de valahol pozitív, valahol negatív véleményt írtak.
Ti milyen fajtát ajánlanátok????(mindennapi használatra)???
És ha sok cuccot viszek magammal akkor melyik a jobb a platós, vagy a plató nélküli terepjárók??
A sok cuccot így értsétek: több napos túra ( nem csak autóval) vagyis kell + sátor stb.
Bocs a fogalmazásért, de sietem.Légyszi csak korrekt válaszokat írjatok, és a lada nivával és az ilyenekkel kíméljetek.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hogy én járatom be.
Ha használtat veszek úgy vernek át ahogy akarnak, és az összes autószerelő azt ajánlotta, hogy jobb az új, mert arról tudom, hogy én mit csinálok/csináltam benne, ellenkező esetben nem tudom hogy más rászart-e az ülésre vagy nem.
...
"Tisztelt 1. válaszoló, kifejtenéd bővebben?"
Egy 14 évesnek nincs szüksége kocsira.
Nissan
- Navara
- Pathfinder
- Terrano
- Patrol
Toyota
- Land Cruiser
- FJ Cruiser
Land Rover
- Range Rover
- Freelander
- Defender
Mitsubishi
- Pajero
Mercedes
- G
Nem ajánlom az ilyen Mercedes ML, Audi Q7 stb típusú "terepjárókat" ha ténylegesen terepen akarod használni őket.
Mindenképpen jobban járnál egy néhány éves használtal.
15/F
honnan veszed, hogy 14 vagyok?
Mindjár 16 leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!