Keeway Hurricane?
Üdv!
Vásrolni szeretnék egy 100e Ft értékű Keeway Hurricane-t 2007-es 6000km-el nagyon tetszetős külsőleg, nade mit tud belül,hosszutávra tervezném vele megoldható-e, ja és saját tapasztalatokat kérek
Előre is köszi!!
Aprilia sr 50 teszik is de ugy még megfelelelőt nem találtam :(
De miért annyira szar? hamar megadja magát?
ne! használtan meg semmi esetre sem!
100 ezerből tudsz venni más (olasz, japán) robogót.
A keeway megy kb. 50-el és bírná pár hónapig.
Nekem is 50-es keewayem van, fojtás nélkül.
70-et akkor sem menne, ha egy ferrari húzná (esetleg valami 40 kilós gyerekkel dombnak lefele hátszélben...). Egy normális felnőttel kb. 55-60 a vége.
Cserébe egy kalap sz@rt nem ér, zörög, kerreg, rengeteg konstrukciós hibája van, ha egy csavart kiveszel belőle tuti nem tudod többet visszatekerni és baromi sokat is fogyaszt (3,5L / 100 km).
A 4 ütemű keewayek állítólag jók, de a 2 üteműekért ütném a gyártó vezetőségét amíg mozognak. Aztán mindegyiket hozzákötném 1-1 robogóhoz és bevágnám őket a Dunába.
Ja, és újonnan vettem a legdrágább típust a legjobb felszereltséggel (távirányítós indítás, riasztó, stb.) Most 6000 km van benne és az elektronikából már minden tönkrement rajta, a motor még épphogy megy a váltó (vagy görgők vagy mi van ebbe) pedig már csak épphogy él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!