Keeway hurricane megvegyem vagy inkább keressek mást?
Figyelt kérdés
itt van ez a link nézzétek meg légyszi, [link] , küldtem neki e-mailt, és o ezt válaszolta rá:Jó napot!Az a helyzet,hogy szeretnék tavasszal külföldre költözni a családdal,ezért raktam fel a motrot.Hibája nincs,garázsolva van,lefújtók benne vannak-nekem elég volt az 55 km/h sebesség.Igen,DSen vettem tavasszal-újan!Szerintem látni kell,megéri az árát.sokkal idösebbek mennek ennyiért.minden papír+sisak+2 kulcs.Ha szeretné látni nem gond,megbeszélhetjük.max 50euro kedvezmény lehet.2011. nov. 6. 12:52
1/4 anonim válasza:
Ez átszámítva kb 180ezer annyit nem ér, szerintem keress vmi japánt vagy olaszt, kicsit idősebb, de tovább birja mint ez a Keeway!
2/4 anonim válasza:
A kollégám pont ilyet hajt 3-ik éve. Az apósától vette át akkor 120.000Ft-ért 1 évesen. Azóta csak tankolja és megy vele, télen csak akkor teszi le ha leesik a hó, de ha száraz az aszfalt -5C°-ig előveszi. Szóval most 4 éves a robogó, a kollégám 90kg. Az én motovellem ezidő alatt ktszer lett generálozva, és egyszer már blokkcsere is lett benne, a kolléganőm 3 éves yamaha jog-ja meg pont egy hete dőlt ki alóla. Most vagy kifogta, vagy a hurrican tényleg nem rossz. Én gondolkodok egyen még idén télen. Ha neked nem kell lehet én erre ráugrok, ha még megvan.
3/4 A kérdező kommentje:
persze a motor még megvan neki, te hol laksz? ha 500euro-ért eladná vinném is ,mert csak annyim van rá max 550euro
2011. nov. 6. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!