1/15 anonim válasza:
Árat nem írtál. Jól néz ki. Ez elég kevés a döntéshez, de még a tanácshoz is...
3/15 A kérdező kommentje:
1 000 000
2011. aug. 26. 14:05
4/15 kevin42 válasza:
Hát szerintem nagyon körültekintőnek kell lenned vásárláskor, ha tudsz vigyél magaddal autószerelőt. Szomszédunk is vett kb. 2 éve egy ugyanilyen típusú autót, ami full extrás gyönyörű szép volt, de mégis százezreket kellett ráköltenie pár hónap alatt, szóval el is adta.
5/15 anonim válasza:
Semmilyen adatot nem tudunk róla. Ha Magyarországra veszed, akkor még rámegy a regadó is, mivel ez szlovák rendszámos. Plusz látni kéne élőbe és átvizsgálni...
6/15 A kérdező kommentje:
szlovákiai vagyok
2011. aug. 26. 14:32
7/15 anonim válasza:
Akkor ok. De akkor is át kéne nézetned egy hozzáértővel.
8/15 anonim válasza:
Szép állapotban van...külsőre legalábbis.
Ha 250.000km alatt van a km óra állása, akkor kezdj gyanakodni. Ilyen kocsit hajtani szoktak, nem garázsban állni hagyni.
9/15 A kérdező kommentje:
190 000km van rajta
2011. aug. 26. 14:49
10/15 anonim válasza:
Hát...az én 1.4-es Renault Cliomban 9 évesen van 150.000 km, és teljesen átlagosan használom.
Egy ilyen kocsit hajtanak...Kevés a 190.000, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!