Egy útra elfogadnám,többre nem:)Annyit eszik mint az állat:)
2011. febr. 16. 23:01
3/13 anonim válasza:
Sanszos, hogy a kilóméter vissza van tekerve. De ha jó állapotban van, és lesz pénzed tankolni, valamint fenntartani, akkor vedd meg és ne foglalkozz azokkal akik irígykednek.
2011. febr. 16. 23:05
4/13 anonim válasza:
így van, az örökséged el fog fogyni, miből tartod majd fent?
Én inkább dieselre szavaznék
2011. febr. 16. 23:06
5/13 anonim válasza:
Hosszútávon nem biztos, hoyg a diesel kifizetődő lenne. Amit megspórolsz üzemanyagáron, azt elveszted a szervízben. Tudom vannak olyan olyan diesel autók amik elmentek többszázezer kilómétert meghibásodás nélkül, nemkell példakat felhozni. De dolgoztam több szervízben is és átlagban sokkal több diesel autónál fordulnak elő komolyabb meghibásodások.
2011. febr. 16. 23:12
6/13 anonim válasza:
Hosszított 4.2-es A8 gáztartállyal?
Hát én hagynám a fenébe, ha az üzemanyagon ennyire kell spórolni, akkor mit csinált amikor költeni kellett a kocsira?
Na, meg a szilikonnal agyonfújt belső is csodás.
Biztosan szép, kényelmes, erős autó, de ez a példány egy nagy NEM. :(
2011. febr. 17. 00:33
7/13 anonim válasza:
Ha elfogy az örökség akkor fenn tudod tartani?
Ha amúgy nem éltek olyan jól akkor felesleges ilyennel nagyzolni. Inkább vegyél egy kisebb de új autót. Az is elvisz bárhová. Én pl Golf VI-ost vennék ha ennyi pénzem lenne kocsira.
2011. febr. 17. 06:04
8/13 anonim válasza:
Ez valószínűleg bőven 300e km felett futott már, és nagyon sokba kerül a fenntartása, gondold csak el mennyi súlyadója, teljesítményadója, fogyasztása, biztosítása lenne
2-3 éve alatt biztos rámenne még 5 millió csak azért mert használod.
ugyan ez nem sedan-limusin, de ha A LUXUS számít akkor ez
vagy 13milkóért az LS
2011. febr. 17. 10:19
10/13 anonim válasza:
Ez egy benzintemető,és biztos hogy a kilóméterórát is visszatekerték.Nem igazán nyerő.Ennyi pénzért kapsz egy új autót ami 7-8 liter körül fogyaszt,és van rá 3 év garancia.Nézz körül google,a jóbarátod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!